Νίκη παραμονής για Λεβαδειακό… (vid)

Ο Λεβαδειακός νίκησε την Κέρκυρα με 4-3 και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Το σύνολο του Παράσχου απομακρύνθηκε περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, εκεί όπου παρέμειναν οι Φαίακες.

Ο Λεβαδειακός νίκησε την Κέρκυρα με 4-3 και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Το σύνολο του Παράσχου απομακρύνθηκε περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού, εκεί όπου παρέμειναν οι Φαίακες.

Οι Βοιωτοί “σκαρφάλωσαν” στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ο Παράσχος επέλεξε τον Κυριακίδη να υπερασπιστεί τα γκολπόστ του Λεβαδειακού, ενώ την τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά αποτελούσαν οι Μουλόπουλος, Τόμας, Αλεξίου, Μεντί. Ο Κόσμπος ήταν μπροστά από τα δύο στόπερ, έχοντας δίπλα του τον Ζησόπουλο. Πόποβιτς και Φαβάλι επιλέχτηκαν για τα δύο άκρα, ενώ πίσω από τον Βασιλείου τοποθετήθηκε ο Σουμπίνιο 

Ο Γκράθια δεν αποχωρίστηκε το αγαπημένο του 4-2-3-1. Ο Γκαλίνοβιτς κάθισε κάτω από τα δοκάρια, Γκουστάβο και Κοντοδήμος στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Μαϊστόροβιτς, Ζιαμπάρη ανάμεσα τους. Οσμάν, Ερίθε ήταν τα αμυντικά χαφ, ενώ ο Γραμμόζης αγωνίστηκε λίγο μπροστά τους. Καλαντζής και Ιωάννου τοποθετήθηκαν στα άκρα, με τον Μαρτίν να αποτελεί την αιχμή του δόρατος 

Στα πρώτα λεπτά η Κέρκυρα έδειχνε να κρατάει τα ηνία του αγώνα και να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο ο Λεβαδειακός κατάφερε στην πρώτη του επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή να ανοίξει και το σκορ. Ο Κόρμπος έβγαλε τετ α τετ τον Πόποβιτς με τον Γκαλίνοβιτς, ο άσος των “πρασίνων” δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη με αποτέλεσμα οι Βοιωτοί να πάρουν κεφάλι στο σκορ από νωρίς (13′).

Το σύνολο του Γκράθια δεν πρόλαβε να συνέλθει από το σοκ του γκολ και δέχτηκε ακόμα ένα. Το σύνολο του Παράσχου έξι λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα του με τον Βασιλείου, ο οποίος δέχθηκε την πάσα από τον Πόποβιτς.

Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε και στο 21′ η Κέρκυρα μείωσε με αυτογκόλ του Κόρμπου, ενώ στο 23′ ο Γκαλίνοβιτς με τα πόδια απέτρεψε το τρίτο τέρμα του Λεβαδειακού.

Ο Λεβαδειακός χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία πέτυχε το 3-1 στο 27′. Σε μία φάση που φανέρωσε για ακόμα μία φορά τη χαλαρότητα στην άμυνα της Κέρκυρας, ο Σουμπίνιο ανενόχλητος επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Γκαλίνοβιτς.

Ο Γκράθια, βλέποντας την ομάδα του να είναι ακίνδυνη επιθετικά αποφάσισε στο 31′ να πραγματοποιήσει την πρώτη του αλλαγή, περνώντας στον αγώνα τον Τσίγκα στη θέση του Μαρτίν. Ο Λεβαδειακός αν και έκανε πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, διατηρούσε εύκολα το προβάδισμα, το οποίο διεύρυνε μάλιστα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Πόποβιτς έδωσε τη δεύτερη του ασίστ στο παιχνίδι με τον Κόρμπος να κάνει το 4-2 και να εξιλεώνεται για το αυτογκολ που πέτυχε.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας έριξε στη μάχη και τον Καραλή, μετατρέποντας το 4-2-3-1 σε 4-4-2, κίνηση που απέδωσε καρπούς. Ο Ζιαμπάρης συνδύασε την πρώτη του συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα με γκολ. Στο 67′ ο Γραμμόζης εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο αμυντικός της Κέρκυρας στο δεύτερο δοκάρι έβαλε το πόδι του και έγραψε το 4-2. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κυριακίδης ανέτρεψε τον Ιωάννου και ο Γραμμόζης από τα 11 βήματα μείωσε στο γκολ, δίνοντας στο υπόλοιπο του αγώνα χαρακτήρα θρίλερ. 

Τελικά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου, με τον Λεβαδειακό να πανηγυρίζει την τρίτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 23η
Αγώνας: Λεβαδειακός-Κέρκυρα
Γήπεδο: Λιβαδειάς
Διαιτητής: Γιάχος
Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Αλεξέας

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Αλεξίου, Μεντί, Σουμπίνιο, Φαβάλι, Πόποβιτς, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Κόρμπος.

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Γραμμόζης, Καλαντζής, Ερίθε, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Ζιαμπάρης, Μάρτιν, Ιωάννου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.