Παντελίδης: “Ακόμη ένας τελικός” (video)

Ο Σάββας Παντελίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ανατροπή στο ματς με τον Απόλλωνα και τόνισε ότι ο Αστέρας έχει ακόμη έναν "τελικό" μπροστά του στη "μάχη" για την πέμπτη θέση.

Ο Σάββας Παντελίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ανατροπή στο ματς με τον Απόλλωνα και τόνισε ότι ο Αστέρας έχει ακόμη έναν “τελικό” μπροστά του στη “μάχη” για την πέμπτη θέση.

Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

“Ασφαλώς, μέχρι να πετύχουμε το πρώτο μας γκολ δείχναμε αγχωμένοι. Δεν είχαμε σωστή κυκλοφορία, δεν μπορούσαμε να βρούμε διαδρόμους και δεν είχαμε ταχύτητα. Θεωρώ ότι μέχρι το 80ο λεπτό ήταν ένα από τα πιο άσχημα παιχνίδια μας την φετινή χρονιά. Απο’ κει και πέρα από την στιγμή που πετύχαμε το γκολ το πιστέψαμε πάρα πολύ. Ηταν πολύ δύσκολο και έχει τεράστια σημασία για εμάς η σημερινή νίκη όχι γιατί απέχουμε μια νίκη από τον στόχο μας που είναι η 5η θέση αλλά γιατί ήρθε κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που έπαιξε πολύ καλά. Με αρκετούς παίκτες πίσω από την μπάλα και μια ομάδα που έκανε το παιχνίδι της. Αποκτά μεγάλη σημασία για εμάς που έπαιξαν καλά και τους συγχαίρω γι’ αυτό. Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που δεν παράτησαν το παιχνίδι. Πίστευαν και πήραν μια μεγάλη νίκη. Θα ήθελα να κάνω κι ένα μικρό παράπονο. Πίστευα ότι σήμερα, σ’ αυτό το παιχνίδι θα είχαμε περισσότερο κόσμο”.

Για την κόκκινη του Πασαλίδη στο τέλος:
“Πιστέψτε με ήταν τόση η ένταση μου στο τέλος που δεν κατάλαβα τίποτα”.

Για το τι άλλαξε και σε 10 λεπτά έγιναν όσα θα συνέβησαν στα υπόλοιπα 80′:
“Είμασταν φλύαροι. Είχαμε την μπάλα και δεν κάναμε τελικές. Απλά είναι πάρα πολύ δύσκολο και για την δική μας την ομάδα το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το να κλείνει ο αντίπαλος τουλάχιστον 10 παίκτες πίσω από την μπάλα. Είναι γενικά δύσκολο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και πιστεύω εκεί έχουμε προβλήματα τα οποία δεν έχουμε λύσει. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την μπάλα αλλά δεν κάναμε τελικές, ζήτημα αν είχαμε δύο. Δεν ήταν ευχάριστο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανοίξαμε το παιχνίδι, βρήκαμε κάποιες φάσεις αλλά ουσιαστικά αυτό που μας έδωσε την νίκη είναι ο ενθουσιασμός από την ισοφάριση. 

Για το αν το επόμενο παιχνίδι είναι τελικός:
“Όσο καιρό είμαι εδώ έχουμε δώσει 25 τελικούς, ώρα για ακόμα έναν”.

Για το ότι ο κύριος Παράσχος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο:
“Είναι μεγάλη μου τιμή. Γιατί είναι εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια γιατί η ομάδα του στάθηκε πολύ καλά στην σημερινή αναμέτρηση”.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου:

“Στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου και κρατήσαμε με σχετική ευκολία το μηδέν δίνοντας την μπάλα στον Αστέρα. Νομίζω πως το δεύτερο ημίχρονο αποζημίωσε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Εγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που πήρε άγρια ομορφιά. Προηγήθηκαμε και είχαμε ευκαιρία να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Ο Αστέρας δεν τα παράτησε στιγμή και στο τέλος δικαιώθηκαν μάλιστα. Μπόρεσαν και γύρισαν το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Αστέρα και και προσωπικά στον φίλο μου, τον Σάββα Παντελίδη, καλή Ευρώπη”.
 
Για το κίνητρο που βρήκαν οι παίκτες του, αλλά και για το πως αισθάνεται βλέποντας την πρόοδο του “μαθητή” του, Σάββα Παντελίδη:
“Θα ξεκινήσω από το δεύτερο. Με τον Σάββα έχουμε βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλοι. Με τον Πανθρακικό, τον Ηρακλή και τώρα στον Αστέρα. Χαίρομαι πραγματικά τα παιδιά που έχουν δουλέψει μαζί μου και τα βλέπω να προοδεύουν. Ο Σάββας έχει μέλλον σαν προπονητής και είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Δεν σας κρύβω κι όλας ότι τις περισσότερες φορές με κέρδισε. Αναμφίβολα έχει μέλλον μπροστά του. Σχετικά με το κίνητρο τώρα, μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε, όπως σε κάθε παιχνίδι”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.