Έκλεισε τη σεζόν με τεσσάρα (videos)

Ο Ατρόμητος... αποχαιρέτησε τον ΑΟΚ φιλοδωρώντας τον με τέσσερα γκολ, ενώ το σύνολο του Κάναντι είχε και τρία δοκάρια στο ματς!

Ο Ατρόμητος… αποχαιρέτησε τον ΑΟΚ φιλοδωρώντας τον με τέσσερα γκολ, ενώ το σύνολο του Κάναντι είχε και τρία δοκάρια στο ματς! Οι Περιστεριώτες ευτύχισαν να προηγηθούν με 2-0 στις πρώτες τους δύο φάσεις έχοντας τον Ντάουντα για σκόρερ (6′, 14′). Ο Κωτσόπουλος (59′) και ο Ντιγκινί (67′) τα άλλα δύο τέρματα των νικητών που έκλεισαν ιδανικά μία φανταστική χρονιά για εκείνους. 

Αντίθετα οι νησιώτες αν και είχαν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής στην αρχή, τα δύο γρήγορα γκολ τους… έκοψαν τη φόρα. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησαν ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν το τελευταίο τους γκολ στη Σούπερ Λιγκ…

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το ντεμπούτο του 17χρουνου Μανδά, ο οποίος πήρε τη θέση του Μίρκοβιτς κάτω από τα δοκάρια του Ατρομήτου στο 76′.

τα αρχικά πλάνα

Με 4-4-2 ο Ατρόμητος στο ματς. Ο Μίρκοβιτς τερματοφύλακας, Νάτσος δεξιά στην άμυνα, Γιαννούλης αριστερά και Χατζηισαϊας, Ρισβάνης τα δύο στόπερ. Ντιγκινί και Μπρούνο στα άκρα της μεσαίας γραμμής, με τον Μπουσουλάτζιτς αμυντικό χαφ και τον Βασιλακάκης μπροστά του. Κωτσόπουλος και Ντάουντα οι δύο επιθετικοί. 

5-3-2 για την Κέρκυρα στο τελευταίο της παιχνίδι στη Σούπερ Λιγκ. Κουτζαβασίλης κάτω από τα δοκάρια με τον Σπίνουλα δεξιά, τον Λέκοβιτς αριστερά και τους Ιωάννου, Γρομητσάρη, Αντέτζο στο κέντρο της άμυνας. Κρητικός, Κοντός και Αρτυματάς η τριάδα στη μεσαία γραμμή με τους Παμλίδη, Μυτίδη στην επίθεση. 

«Καθάρισε» νωρίς ο Ντάουντα

Μπορεί ο ΑΟΚ να είχε την κατοχή της μπάλας και να έδειχνε διάθεση να επιτεθεί, ωστόσο ο Ατρόμητος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με την πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε. Ο Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ντάουντα με έξοχο πλασέ στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κουτζαβασίλη στο έκτο λεπτό. 

Το σύνολο του Ματζουράκη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό ελέγχοντας τη μεσαία γραμμή, φτάνοντας μάλιστα κοντά στην ισοφάριση στο 11′, με τον Ρισβάνη να κόβει την τελευταία στιγμή τον Μυτίδη.  Σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΑΟΚ, ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Γιαννούλης τη σέντρα και ο Ντάουντα με κεφαλιά αυτή τη φορά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 2-0. 

Εκτός από ένα σουτ του Κόντου μέσα από την περιοχή στο 27′ η ομάδα της Κέρκυρας δεν απείλησε άλλη φορά τον Μίρκοβιτς στο πρώτο μέρος. Ο τελευταίος δεν είχε… δουλειά σε αντίθεση με τον Κουτζαβασίλη, ο οποίος στο 37′ στάθηκε δύο φορές τυχερός. Αρχικά γιατί ο Βασιλακάκης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του, ενώ η δεύτερη γιατί η «στρογγυλή θεά» χτύπησε στην πλάτη του και πήρε πορεία όχι προς τα δίχτυα.

Η κυριαρχία του Ατρομήτου στο πρώτο μέρος αποτυπώθηκε με τις εννιά τελικές που είχε, ένα δοκάρι και δύο γκολ, ενώ στα μετόπισθεν ο Μίρκοβιτς δεν χρειάστηκε να επέμβει κάποια φορά για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. 

Οπως στο πρώτο

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν περίπου όπως στο πρώτο. Οι παίκτες του Κάναντι είχαν τον έλεγχο και στο 59′ ο Ντάουντα ανέλαβε το ρόλο του δημιουργού, αντί του… εκτελεστή. Ο Κωτσόπουλος αμαρκάριστος στη καρδιά της άμυνας μετά από κεφαλιά του Ντάουντα, με γυριστό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, κάτι που παραλίγο να κάνει τρία λεπτά νωρίτερα, όταν «σημάδεψε» το αριστερό δοκάρι.

Αμέσως μετά ο Μαντζουράκης έριξε στην αναμέτρηση τον Ρόλε, με τον τελευταίο να αλλάζει την εικόνα της ομάδος του προς το καλύτερο. Ο ΑΟΚ δημιούργησε ευκαιρίες, απείλησε τον Μίρκοβιτς, όμως ο γκολκίπερ του Ατρομήτου μέχρι να δώσει τη θέση του στον 17χρονο Μανδά -ντεμπούτο στο πρωτάθλημα- δεν επέτρεψε στους Κερκυραίους να σκοράρουν. Αυτό όμως το έκανε το Ντιγκινί στο 67′ με πλασέ, ύστερα από γύρισμα του Μπρούνο από αριστερά. 

Οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε ένα γκολ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο Γεωργακόπουλος στο 87′ είδε τον Χατζηισαϊα να του στερεί το γκολ πάνω στη γραμμή, ενώ ο Ντιγκινί στις καθυστερήσεις έγινε ο τρίτος παίκτης του Ατρομήτου που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι…

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Κίτρινες: Παμλίδης

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (76΄ Μανδάς), Χατζηισαϊας, Ρισβάνης (68΄ Στρούγγης), Νάτσος, Κωτσόπουλος (68΄ Κυριακίδης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μπρούνο
AOK (Γιάννης Ματζουράκης): Κουτζαβασίλης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Παμλίδης (71΄ Αναστασίου), Σπίνουλας (58΄ Ρόλε), Μυτίδης, Κόντος (80΄ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Γρομητσάρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.