Λάρσον: “Έτοιμοι για την πρόκριση!”

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός του Άρη δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του μπορεί να καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει αύριο (1/8) απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού, στην Κύπρο

Ο Ντάνιελ Λάρσον φανέρωσε τον τρόπο που σκέφτονται οι παίκτες του Άρη εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕ Λεμεσού, στην Κύπρο, στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που τους εκπροσώπησε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του!
Τόνισε αρχικά:
“Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι, όπως το πρώτο, αλλά είμαστε πολύ θετικοί και αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα αύριο”.
Ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος ο ίδιος και απάντησε: “Είμαι απολύτως έτοιμος, είμαι εδώ και ελπίζω να έχω αύριο την ευκαιρία να το δείξω”.
Και συνέχισε λέγοντας: “Δεν μπορώ να μιλήσω για το τακτικό κομμάτι. Το θέμα είναι ότι θέλουμε να μπούμε μέσα αύριο και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Πρέπει να δείξουμε αύριο πόσο το θέλουμε”.
Για να καταλήξει: “Έχουμε τις πιθανότητές μας, έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαι και εγώ πολύ καλά. Νιώθουμε έτοιμοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε αύριο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.