Μάνος: “Θα φτιάξουμε καλή ομάδα”

Ο Δημήτρης Μάνος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν του ΟΦΗ και υπογράμμισε πως οι Κρητικοί θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα.
Δημοσίευση: 01/08/2019 - 06:26
Ο Δημήτρης Μάνος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν του ΟΦΗ και υπογράμμισε πως οι Κρητικοί θα καταφέρουν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα. Ο Έλληνας επιθετικός τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με την προετοιμασία της ομάδας του στην Ολλανδία, τις προηγούμενες ημέρες.

Χαρακτηριστικά, ο Μάνος τόνισε: “Δουλέψαμε στο κομμάτι της τακτικής, σίγουρα τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θα θέλαμε. Το ευχάριστο είναι ότι όλοι γυρίσαμε υγιείς. Το πλάνο είναι μεγάλο, θέλει υπομονή και δουλειά από όλα τα παιδιά και μέσα στο γήπεδο. Να δουλέψουμε μαζί με τον προπονητή μας και πιστεύω πως θα φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα”.

Από την άλλη πλευρά, ο Λισάντρο Σεμέντο τόνισε: “Η εμπειρία ήταν πολύ ωραία για να δεθεί η ομάδα. Τα παιχνίδια ήταν μια καλή προετοιμασία για το τι μας περιμένει τη νέα χρονιά. Δεθήκαμε και γνωριστήκαμε καλύτερα όλοι. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά, ήταν πολύ σημαντικό για εμένα και νιώθω ήδη μέλος της ομάδας”.