Μουλόπουλος: “Καλά είμαστε”

Ο Θανάσης Μουλόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συγκομιδή βαθμών, που έχει ο Λεβαδειακός μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα

Ο Θανάσης Μουλόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συγκομιδή βαθμών, που έχει ο Λεβαδειακός μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Μιλάντως στον Sentra 103,3, ο αρχηγός της ομάδας της Βοιωτίας είπε:

Για τις εκτός έδρας νίκες που σημειώθηκαν στην εμβόλιμη αγωνιστική: «Εντάξει το πρωτάθλημα έχει δείξει πως όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν παντού. Ας ξεκινήσουν τα διπλά από τις άλλες αγωνιστικές»

Για το αν είναι εντός στόχων, από πλευράς βαθμολογίας: «Πιστεύω πως με το πρόγραμμα που είχαμε και τους βαθμούς που έχουμε, βαθμολογικά πιστεύω πως είμαστε καλά. Από εκεί και πέρα δεν κοιτάμε το πρόγραμμα των άλλων».

Για το αν ο Λεβαδειακός θα είχε την ίδια εικόνα αν ξεκινούσε μαζί με τις άλλες ομάδες: «Ίσως να ήταν χειρότερα, καθώς ήρθαν 5-6 παιδιά της τελευταίες μέρες και πήραμε χρόνο να δεθούμε σαν ομάδα, ο προπονητής δούλεψε στην προπόνηση, αλλά γνώμη μου είναι πως είναι καλύτερα που ξεκινήσαμε τώρα».

Για το Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο νίκησε ο Λεβαδειακός: «Με την βαθμολογική συγκομιδή και τα παιχνίδια που έχουν μείνει, εύκολα ή δύσκολα δεν θα κινδυνεύσει. Πιστεύω πως θα σωθεί».

Για την εικόνα του παιχνιδιού με τον Αστέρα: «Είχαμε πει πως δεν θα πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάναμε στις προηγούμενες αγωνιστικές. Είπαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε την όποια ευκαιρία μας. Μπήκαμε δυνατά στις μονομαχίες και τα καταφέραμε».

Για το πώς διαχειρίστηκαν την νίκη επί του Παναθηναϊκού την προηγούμενη αγωνιστική: «Είναι λάθος όταν κερδίζεις μια μεγάλη ομάδα να λες πως έγινες και εσύ μεγάλη ομάδα. Εμείς χαρήκαμε το παιχνίδι. Στην ίδια βαθμολογική θέση ήμασταν και μετά την νίκη με τον Παναθηναϊκό. Εμείς σκεφτήκαμε το παιχνίδι με την Τρίπολη. Σίγουρα μετράει διαφορετικά όταν κερδίζεις μια μεγάλη ομάδα. Η νίκη αυτή έγινε όταν έπρεπε να γίνει».

Για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα κριθεί στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο είναι ένα ντέρμπι και όποιος το πάρει θα πάρει το πρωτάθλημα»

Τέλος, για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ έχει προβλήματα, αλλά όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο σε ντέρμπι, ξεχνάει τα προβλήματα της. Πιστεύω πως θα είναι ένα καλό παιχνίδι»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.