Βέρα: “Λάθος μου που έφυγα από τον ΟΦΗ”

Ο Χάιμε Βέρα τόνισε πως ήταν λάθος του η αποχώρησή του από τον ΟΦΗ, όταν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους, που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας το εφετινό καλοκαίρι.

Ο Χάιμε Βέρα τόνισε πως ήταν λάθος του η αποχώρησή του από τον ΟΦΗ, όταν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους, που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας το εφετινό καλοκαίρι. 

Αρχικά, ο πρώην τεχνικός της κρητικής ομάδας τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Los Tonores”: “Όταν ήμουν παίκτης, ο ΟΦΗ μου έκανε πρόταση να ανανεώσω για τα επόμενα τρία χρόνια δίνοντας μου στο ένα χέρι χρήματα και στο άλλο μια έκταση στην παραλία. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου γιατί σήμερα αυτή η έκταση θα ήταν ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων. Αν υπήρχε κάποιος να με συμβουλεύσει τότε θα είχα δεχτεί την πρόταση”.

Στη συνέχεια, ο Χιλιανός τεχνικός της Ντεπορτίβο Ικίκε δήλωσε για το πρόβλημα στο δίπλωμά του, που οδήγησε στο “διαζύγιο” με τον ΟΦΗ: “Αυτό που υποστήριξαν ήταν ότι δεν είχα συμπληρώσει μια πενταετία ως πρώτος προπονητής. Έχω προπονήσει ομάδες πρώτης κατηγορίας για τέσσερα χρόνια και δύο που ήμουν στην εθνική ομάδα όπως μου είχαν πει ότι ισχύουν. Ένιωσα μεγάλη έκπληξη γιατί ήμουν στην εθνική ομάδα ως μέλος του τεχνικού τιμ. Δυστυχώς μου είπαν πως δεν είχα τις απαιτούμενες προϋποθέσεις. Είχα συμβόλαιο για δύο χρόνια. Κάναμε το πιο δύσκολο πράγμα με το να σώσουμε την ομάδα. Είχαμε προγραμματίσει την προετοιμασία στην Ολλανδία, τα είχαμε όλα έτοιμα και δυστυχώς έπρεπε να φύγω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.