Είχε «άστρο» ο Σουμπίνιο! (vid)

Με γκολ του Σουμπίνιο στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και πήρε σημαντική νίκη στη «μάχη» της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ.

Με γκολ του Σουμπίνιο στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και πήρε σημαντική νίκη στη «μάχη» της παραμονής στη Σούπερ Λιγκ. Οι Βιωτοί «έκοψαν» παράλληλα το αήττητο για 19 αγωνιστικές εντός έδρας σερί των γηπεδούχων. Κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα για τον Ναπολεόνι.

Τα αρχικά πλάνα!
Ο Σάκης Τσιώλης έχοντας εκτός αποστολής τους Κουρμπέλη, Μπαρτολίνι και Μπακασέτα, πραγματοποίησε συνολικά τέσσερις αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας. Συγκεκριμένα ο Χακόμπο ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, οι Αλβάρες και Πουλίδο στο κέντρο της άμυνας, στο δεξί άκρο ο Αργυρόπουλος και στο αριστερό ο Πιπίνης. Στη μεσαία γραμμή οι Τσαμπούρης, Χουανίτο και Ουσέρο και μπροστά τους ο Ράγιος πίσω από τους προωθημένους Χούλι και Περόνε.

Από την άλλη ο Γιώργος Παράσχος μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λιβαδειά, πραγματοποίησε μόνο δυο αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα με τους Λισγάρα και Πόποβιτς να παίρνουν τις θέσεις των Αλεξίου και Ναπολεόνι στο βασικό σχήμα. Ο Κυριακίδης βρέθηκε στα γκολπόστ, στο κέντρο της άμυνας οι Τόμας και Λισγάρας, στο δεξί άκρο ο Μουλόπουλος και στο αριστερό ο Μεντί. Αμυντικά χαφ ήταν οι Κόρμπος και Ζησόπουλος και μπροστά τους ο Φαβάλι δεξιά, αριστερά ο Πόποβιτς και ο Σουμπίνιο πίσω από τον προωθημένο Βασιλείου.

Προβάδισμα με Σουμπίνιο!
Με. παρέα το χιόνι, οι αήττητοι φέτος στην έδρα τους γηπεδούχοι, μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα όταν στον 9ο λεπτό απώλεσαν καλή ευκαιρία για γκολ με τον Ράγιος. Στη συνέχεια του ματς, ο Αστέρας κυκλοφόρησε την μπάλα, έλεγξε το ρυθμό αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Λεβαδειακού. Με τη ροή του αγώνα να είναι κακή και να λείπουν οι αξιόλογες φάσεις, οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ουσιαστικά απειλή ευτύχησαν να σκοράρουν.

Ήταν στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης όταν μετά το δοκάρι του Κόρμπου, ο μέσος του Λεβαδειακού κυνήγησε τη φάση, έβγαλε τη σέντρα από δεξιά της περιοχής και βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Σουμπίνιο που με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Αυτό ήταν το 8ο εκτός έδρας τέρμα της ομάδας του Γιώργου Παράσχου. Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε με τον Αστέρα να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι και το Λεβαδειακό να κρατάει την ουσία και το προβάδισμα. Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης πήγε στα αποδυτήρια βρισκόμενος πίσω στο σκορ.

Κράτησε το μηδέν, πήρε και τη νίκη!
Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Σάκης Τσιώλης προκειμένου να κάνει πιο επιθετικό τον Αστέρα Τρίπολης πέρασε στο ματς τον Μπρέσκα στη θέση του Αργυρόπουλου. Παρά την παραπάνω αλλαγή, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που κυκλοφόρησε την μπάλα και έλεγξε το ρυθμό του αγώνα.

Οι Βιωτοί απείλησαν μάλιστα την εστία του Χακόμπο στο 52′ με κεφαλιά του Φαβάλι. Στη συνέχεια του δεύτερου μέρους ο Τσιώλης πέρασε στο ματς έναν ακόμη επιθετικό και συγκεκριμένα τον Σολάκη στη θέση του Χούλι που δε φάνηκε καθόλου στην αναμέτρηση.  Οι γηπεδούχοι με τις αλλαγές αυτές ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν την άμυνα του Λεβαδειακού που είδαν τον Μπρέσκα να επιχειρεί ένα καλό σουτ στο 66′. Η ευκαιρία του αγώνα για τον Αστέρα ήρθε ωστόσο στο 78΄ όταν ο αμαρκάριστος Περόνε έχασε τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη να διώχνει σε κόρνερ την μπάλα από το σουτ του Αργεντίνου στράικερ.

Ο Ναπολεόνι που πέρασε στο ματς ως αλλαγή, είδε την κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα για μαρκάρισμα πάνω στον Τσαμπούρη. Η εικόνα του ματς μετέπειτα δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να κρατάνε το μηδέν στην άμυνα και να παίρνουν τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Αστέρας ηττήθηκε για πρώτη φορά στο «σπίτι» του την εφετινή σεζόν, ενώ παράλληλα έχασε την ευκαιρία να ανέβει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 6η
Αγώνας: Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός
Γήπεδο: Τρίπολης
Διαιτητής: Κουκουλάκης
Βοηθοί: Καρατζίκας, Δημητριάδης

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Αλβαρέζ, Πουλίδο, Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Τσαμπούρης, Ράγιος, Περόνε, Χούλι.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Τομάς, Μεντί, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόποβιτς, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου.

Δείτε τι δήλωσαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι Κουρμπέλης του Αστέρα Τρίπολης και Ζαουί του Λεβαδειακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.