Αλεξίου: «Καλύτερη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό στο εφετινό πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Γιάννη Αλεξίου.

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Γιάννη Αλεξίου. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού τόνισε η «μάχη» της ομάδας του για την παραμονή στην κατηγορία θα συνεχιστεί. Ο Αλεξίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τους συνεχόμενους αγώνες του Λεβαδειακού:
«Θα ήταν καλύτερα για μας αν δεν είχαμε τα συνεχόμενα παιχνίδια Τετάρτη, Κυριακή γιατί δεν θα είχαμε τόσο μεγάλη κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες.. Το καλό των συνεχόμενων αγώνων είναι πως τελειώνει ένα μας και ανεξαρτήτου αποτελέσματος προχωράς στο επόμενο σε σύντομο χρονικό διάστημα».

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού:
«Η πίεση του Παναθηναϊκού ήταν πιο έντονη στο πρώτο τέταρτο κάθε ημιχρόνου. Αφού καταφέραμε και περιορίσαμε αυτή την κατάσταση μετά πιστέψαμε πως θα μπορούσαμε σε μια αντεπίθεση να πετύχουμε ένα γκολ, αν και πρώτος στόχος ήταν να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Μας βγήκε μια στημένη φάση στο τέλος, αν και είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Ήμασταν και λίγο τυχεροί, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κρατήσαμε το αρχικό μας πλάνο σ’ όλο το ματς. Έχουμε καλό σύνολο με καλούς παίκτες σ’ όλες τις γραμμές. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και εντός και εκτός έδρας. Προχθές μας βγήκε το πλάνο, πήραμε τη νίκη και θέλουμε να μαζεύουμε βαθμούς για να σώσουμε την κατηγορία. Με το τρίποντο αυτό ανεβήκαμε μια θέση στην βαθμολογία, περάσαμε την Κέρκυρα και έχουμε και δύο αγώνες με τους Φαίακες».

Για τη συνέχεια των αγώνων των Βοιωτών:
«Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια. Θα παιχτεί η παραμονή μας στην κατηγορία το επόμενο διάστημα Πιστεύουμε ότι θα σωθούμε και παλεύουμε όλα τα ματς. Είπαμε οι παίκτες με την διοίκηση πως θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το ποιες ομάδες δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα:
«Δεν περίμενα την ΑΕΚ να είναι σ’ αυτή την κατάσταση. Είναι μεγάλη ομάδα. Και ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά, αλλά βρίσκει τα πατήματα του. Η Κέρκυρα έκανε καλές μεταγραφές το καλοκαίρι και την περίμενα καλύτερη».

Για τη μάχη της ανάδειξης του πρωταθλητή:
«Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλύτερο ρόστερ από τον Παναθηναϊκό, με βάθος και δύο ισάξιες ενδεκάδες. Δίνω αβαντάζ στον Ολυμπιακό γιατί ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα, αλλά αν έχει έναν τραυματισμό δεν έχει παίκτη να τον αντικαταστήσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.