Τετραετές συμβόλαιο προσφέρει η ΑΕΚ στον Κάιπερς

Ψευδείς χαρακτηρίζουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου τις πληροφορίες που θέλουν την Ένωση να προσφέρει 30 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο στον Βέλγο επιθετικό του Εργοτέλη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρόταση της ΑΕΚ προς τον Ούγκο Κάιπερς για να τον ντύσει με τη φανέλα της πρωταθλήτριας είναι 30 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Άνθρωποι της Ένωσης πάντως σχολιάζαν αργά το βράδυ της Κυριακής (27/5) ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Ναι μεν δεν ανέφεραν το ακριβές ποσό που προσφέρει η ΑΕΚ στον Βέλγο επιθετικό, αλλά αυτό που υποστήριζαν χαρακτηριστικά είναι ότι: “Πρόκειται για πολύ μεγαλύτερη πρόταση και μάλιστα σε τετραετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές, η οποία αρχίζει με ποσό πολύ πάνω από τις 30 χιλιάδες ευρώ. Την ίδια στιγμή που στον Εργοτέλη αμοίβεται με 25 χιλιάδες ευρώ”.

Οι “κιτρινόμαυροι” τόνιζαν επίσης ότι ο μάνατζερ του παίκτη υποστήριζε πως έχει ήδη στα χέρια του 7-8 προτάσεις από ομάδες της Ελλάδας και του Βελγίου και ότι θέλει να βάλει τον πελάτη του σε …πλειστηριασμό, παρά την πολύ καλή πρόταση της ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.