“Θα έχουμε μία εποικοδομητική χρονιά”

Παρουσιάστηκε την Τρίτη (06/08) από τον ΟΦΗ, ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιώργος Σίμος.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως είναι χαρούμενος που επιστρέφει στους Κρητικούς, ύστερα από 18 χρόνια, ενώ ανέλυσε και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίζει.

Ο Γιώργος Σίμος κατά την παρουσίασή του δήλωσε μεταξύ άλλων: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από 18 χρόνια επιστρέφω στον ΟΦΗ. Είμαι χαρούμενος που με επέλεξαν οι επικεφαλής για το πρότζεκτ ώστε να πάει προς την κατεύθυνση που θέλουμε.

Κάθε μέρα γνωρίζω και καλύτερα τους παίκτες και τους ανθρώπους του συλλόγου και η χαρά μου είναι ακόμα μεγαλύτερη. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία εποικοδομητική χρονιά εφέτος. 

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Καταλαβαίνω πως το ενδιαφέρον που υπάρχει είναι για τις μεταγραφές, όμως το 90% του ρόστερ είναι εδώ και κάθε μέρα έχουν πολύ υψηλό κίνητρο για να δουλεύουν περισσότερο. 

Εμείς θέλουμε να έχουμε μια επιθετική φιλοσοφία ως ομάδα και δεν θέλουμε να εξαρτώμαστε από τους άλλους παρά μόνο από τον εαυτό μας. 

Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, να έχουμε την κατοχή της μπάλας στα πόδια μας. Σαν στιλ παιχνιδιού θέλουμε να εξαρτιόμαστε από τον δικό μας εαυτό».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σαμαράς μίλησε για το μεταγραφικό σχεδιασμό, ενώ αποκάλυψε ότι ο ΟΦΗ επιθυμεί να αποκτήσει με «κανονική» μεταγραφή τον Γιώργο Γιακουμάκη, αλλά περιμένει τις συζητήσεις του Έλληνα επιθετικού με την ΑΕΚ, στην οποία ανήκει. 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε μεταξύ άλλων:

«Τελειώνοντας η περσινή χρονιά, είχαν μείνει 9 παίκτες. Αυτό το γνωρίζαμε, είχε γίνει μια προεργασία και ξέραμε πως θα πάρει χρόνο ώστε να κλείσουμε τους παίκτες που θέλουμε. 

Είμαστε ακόμα στον δρόμο, η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι και ήταν ξεκάθαροι εξαρχής. Θα πάει μέχρι τέλους του μήνα να κλείσουμε αυτό που είχαμε ετοιμάσει. 

Πάμε για 3-4 προσθήκες, δύο στόπερ και έναν τερματοφύλακα. Θα κάνουμε υπομονή, όπως κάναμε υπομονή για να χτίσουμε μια ομάδα που θέλει και χρόνο.

Θα πάμε σε ένα ρόστερ 21-22 παικτών, συν 4 τερματοφύλακες. Θα είναι ένα δομημένο και σχεδιασμένο ρόστερ. Ο Γιώργος (σ.σ. Σίμος) γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να γίνει, δημιουργήσαμε ένα τεχνικό τιμ πολύ υψηλού επιπέδου. 

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε αυτό που ξεκινήσαμε με τον Χάιμε (σ.σ. Βέρα) και τον Αλεσάντρο (σ.σ. Ισις)».

Και ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, πήρε τον λόγο στην παρουσίαση του Γιώργου Σίμου, όπου και στάθηκε περισσότερο στο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

«Γίνονται κάποιες προσπάθειες με τη NOVA και την ΕΡΤ, όμως δεν θα υπογραφεί ξανά συμβόλαιο όπως το περσινό. 

Δεν θα δεχτώ την αδικία την περσινή. Ήταν αίσχος τα χρήματα που πήρε ο ΟΦΗ πέρυσι! Αυτά δεν θα ξαναγίνουν. 

Ο ΟΦΗ δεν είναι ψιλικατζίδικο, ούτε ομάδα που χρειάζεται χαρτζιλίκι. Θα δει ο κόσμος ποιοι πραγματικά στηρίζουν την ομάδα εφέτος. Από τα τηλεοπτικά μέχρι τους χορηγούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.