Θα τον παραχωρήσει με την κατάλληλη αποζημίωση

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στους ενδιαφερομένους για την απόκτηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη, πως ο Παναθηναϊκός δε θα τον παραχωρήσει με λιγότερα χρήματα από όσα τον έχει κοστολογήσει.
Δημοσίευση: 08/08/2019 - 08:25
Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στους ενδιαφερομένους για την απόκτηση του Τάσου Χατζηγιοβάνη, πως ο Παναθηναϊκός δε θα τον παραχωρήσει με λιγότερα χρήματα από όσα τον έχει κοστολογήσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” αξιώνουν 1,5 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό μεσοεπιθετικό και ήδη έχουν απορρίψει τρεις προτάσεις, οι οποίες ήταν αρκετά μακριά από τα χρήματα που ζητούν.

Σύμφωνα με τα ίδια πάντα δημοσιεύματα, ο Χατζηγιοβάνης βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Ολλανδίας και του Βελγίου και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν νέες προτάσεις για την παραχώρησή του. Πρώτος στόχος της διοίκησης είναι η παραμονή του παίκτη στην ομάδα, όμως όσο δε βρίσκεται η “χρυσή τομή” για νέο συμβόλαιο, τόσο ο παίκτης πλησιάζει στην πόρτα της εξόδου από το Κορωπί. Το “τριφύλλι” θα προσπαθήσει να τον παραχωρήσει, αν τελικά δεν υπάρξει συμφωνία για νέο συμβόλαιο, καθώς δε θέλει να τον χάσει ως ελεύθερο, στο τέλος της εφετινής σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.