Θρυλικά χιλιόμετρα δόξας!

Το νέο πούλμαν του Ολυμπιακού παρουσίασε με επίσημη ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Άξια αναφοράς είναι η αλλαγή στο επίπεδο όπου βρίσκονται τα παράθυρα του νέου πούλμαν.

Το νέο πούλμαν του Ολυμπιακού παρουσίασε με επίσημη ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ. Άξια αναφοράς είναι η αλλαγή στο επίπεδο όπου βρίσκονται τα παράθυρα του νέου πούλμαν. 

To Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πούλμαν της Ευρώπης, αυτό του «θρυλικού γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου», του Ολυμπιακού, είναι πλέον ακόμη πιο όμορφο και λαμπερό. Το πούλμαν, το οποίο έχει «γράψει» ατελείωτα χιλιόμετρα δόξας και επιτυχιών, το οποίο έχει μεταφέρει σπουδαίους παίκτες και τρόπαια, δέχθηκε το τελευταίο διάστημα ολικό “makeover” και πλέον η εικόνα του είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Η όλη διαδικασία ανανέωσής του, διήρκεσε περίπου 10 ημέρες. Το πρώτο που έπρεπε να γίνει, ήταν να αποκολληθούν τα παλαιά αυτοκόλλητα. Στη συνέχεια, το σασί του πούλμαν έπρεπε να καθαριστεί με ειδικά υλικά, προκειμένου να απομακρυνθεί κάθε ίχνος κόλλας, ώστε να μπορέσει να απλωθεί η νέα βαφή.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το νέο χρώμα, αυτό το λαμπερό κόκκινο χρώμα, συνυφασμένο με την ύπαρξη του Θρύλου μας, δεν προέρχεται από νέο αυτοκόλλητο, αλλά από βαφή! Πρόκειται για ειδική βαφή αυτοκινήτου, κορυφαίας ποιότητας, ενώ βάφτηκε και η οροφή, η οποία ήταν άσπρη, προκειμένου να ταιριάζει πλήρως με το υπόλοιπο αμάξωμα του πούλμαν.

Άξια αναφοράς είναι η αλλαγή στο επίπεδο όπου βρίσκονται τα παράθυρα του νέου πούλμαν. Για εκείνο το σημείο, λοιπόν, χρειάστηκαν πολλές ώρες δουλειάς και συνεργασίας, με την εταιρεία Robbie, η οποία ειδικεύεται σε τέτοιου είδους αναμορφώσεις κάθε είδους οχημάτων. Στόχος ήταν να ταιριάξει το υλικό που έντυσε τα παράθυρα, με το κόκκινο χρώμα στο αμάξωμα του πούλμαν, δίχως να δημιουργείται παραφωνία. Κάτι το οποίο επιτεύχθηκε στο έπακρο!

Τα τζάμια ήταν φιμέ, μαύρα και πλέον είναι κόκκινα (απ’ έξω) ενώ τα παλιά αυτοκόλλητα δεν επέτρεπαν στους επιβαίνοντες να βλέπουν έξω το ίδιο καλά, όπως συμβαίνει τώρα, με το νέο υλικό, το οποίο έντυσε τα τζάμια. Φυσικά, απ’ έξω δεν φαίνεται το εσωτερικό του πούλμαν, παρά ελάχιστα.

Το πούλμαν του Ολυμπιακού μας είναι μέρος της συνολικής εικόνας της ομάδας μας. Με την προετοιμασία να πλησιάζει, αναμένεται να «γράψει» εκ νέου πάρα πολλά χιλιόμετρα στο εξωτερικό, σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης, όπουν ο Θρύλος θα «χτιστεί» ενόψει της νέας σεζόν. Τα μεγάλα γράμματα OLYMPIACOS FC και το έμβλημα του Ολυμπιακού μας, στις δύο πτέρυγες του πούλμαν, αλλά και πίσω, θα ταξιδέψουν τον Θρύλο ξανά στα πέρατα της Ευρώπης, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Κατά την παράδοση του νέου πούλμαν, η εταιρεία Robbie είχε ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο, μικρό τελετουργικό. Κατά την έξοδο του από το υπόστεγο, στο οποίο δέχθηκε την ανακαίνιση, το πούλμαν πέρασε από μία ερυθρόλευκη αψίδα, ένα μεγάλο banner που έγραφε «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και πολλά ερυθρόλευκα μπαλόνια. Όλα αυτά, με τις ευχές των ανθρώπων της εταιρείας, τα ταξίδια του θρυλικού πούλμαν να συνοδεύονται από νίκες, διακρίσεις, τρόπαια, επιτυχίες!

Η πρώτη παρουσίαση του νέου σχεδίου του πούλμαν του Θρύλου έγινε το Σάββατο, με τη ΠΑΕ Ολυμπιακός να το φέρνει στο «φως» μέσω των επίσημων λογαριασμών στα Social Media (Instagram, Facebook, Twitter) και μία ημέρα μετά, το θρυλικό κατακόκκινο πούλμαν είχε την πρώτη του μεγάλη αποστολή! Μπροστά στα μάτια χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού, έφερε στο Καραϊσκάκη την πρωταθλήτρια Ευρώπης (με τρεμπλ!), ομάδα πόλο Ανδρών, με το βαρύτιμο τρόπαιο ήταν μπροστά-μπροστά και τους πρωταγωνιστές της τεράστιας επιτυχίας να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Ευχή όλων, στην οικογένεια του Ολυμπιακού, είναι να είναι καλοτάξιδο, πάντα με επιτυχίες για τον Θρύλο μας! Και οι βελτιώσεις, σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς, δεν σταματούν εδώ…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.