Κοντά σε συμφωνία ανανέωσης με τον Ινσούα

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με τον Εμάνουελ Ινσούα για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών, για δυο ακόμα χρόνια.
Δημοσίευση: 10/08/2019 - 07:07
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει προχωρήσει τις επαφές με τον Εμάνουελ Ινσούα για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών, για δυο ακόμα χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μάνατζερ και αδερφός του Αργεντινού παίκτη αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα τις προσεχείς ημέρες και θα έχει συζητήσεις με τη διοίκηση των “πράσινων” για το νέο συμβόλαιο.

Οι “πράσινοι” φέρονται να προσφέρουν διετές συμβόλαιο στον παίκτη, με αυξημένες οικονομικές απολαβές. Ο αριστερός μπακ από την πλευρά του είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τη ζωή στην Ελλάδα και τον ρόλο του στο “τριφύλλι”. Παράλληλα, οι “πράσινοι” αναμένεται να βάλουν και ρήτρα αποδέσμευσης στον παίκτη, σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον από το εξωτερικό για την απόκτησή του. Στις τάξεις των “πράσινων” επικρατεί αισιοδοξία, για συμφωνία των δυο πλευρών, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.