Το δεύτερο τουρκικό τεστ των “πράσινων” στο Novasports.gr

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, σε ένα ακόμα δυνατό τεστ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (20:00 Novasports2HD).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, σε ένα ακόμα δυνατό τεστ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (20:00 Novasports2HD). Ακούστε σε ηχητική μετάδοση από τη Web TV του Novasports.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης και δείτε πρώτοι τα γκολ της αναμέτρησης, στο σχετικό Live.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματά του, για την ετοιμότητα της ομάδας του, εν όψει της νέας σεζόν. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Μολό και Κουρμπέλης, οι οποίοι αναμένεται να αγωνιστούν στο συγκεκριμένο ματς. 

Οι “πράσινοι” ταξίδεψαν στην Τουρκία με 22 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Αποστολάκης, Ινσούα, Χατζηθεοδωρίδης, Ζαγαρίτης, Νούνες, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης, Θεοχάρης, Ζαχίντ, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μακέντα, Καμπετσής, Βέργος και Κόναν.

Οι “πράσινοι” αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 και τον Διούδη στην εστία. Οι Κολοβέτσιος και Πούγγουρας θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Γιόχανσον και Ινσούα στα άκρα της άμυνας. Οι Κουρμπέλης, Δώνης και Ζαχίντ θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Κολοβό, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα να αποτελούν την τριάδα της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.