Με υπογραφή Δώνη (video)

Ο Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη (2-2) από την Μπεσικτάς σε φιλική αναμέτρηση. Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες. Ο κόουτς Γιώργος άλλαξε την ομάδα και ο Χρήστος έβαλε δύο γκολ (61', 80')

Ο Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη (2-2) από την Μπεσικτάς σε φιλική αναμέτρηση. Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες. Ο κόουτς Γιώργος άλλαξε την ομάδα και ο Χρήστος έβαλε δύο γκολ (61′, 80′)

Η αναμέτρηση διεχήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης, καθώς στο γήπεδο της Μπεσικτάς θα γίνει ο τελικός του Σούπερ καπ Ευρώπης ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι.

Άργησε να ”ξυπνήσει” και πλήρωσε τα λάθη του

Η Μπεσικτάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άγγιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ομούτ Ναϊρ να σημαδεύει το δοκάρι του Διούδη. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να κυριαρχήσουν στο ξεκίνημα και να βρούνε γκολ από νωρίς. Ο Ερντέμ Σεγκτζίμ πάτησε περιοχή, νίκησε τον Διούδη και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι πράσινοι ”ξύπνησαν” μετά τα πρώτα 15 λεπτά ανεβάζοντας την πίεση και 
έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Χατζηγιοβάνη. Ο νεαρός μπήκε στην 
περιοχή αφού πρώτα απέφυγε δύο αντιπάλους του και με συρτό σουτ άγγιξε το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός παρ΄’ολο ότι ανέβηκε, υστερούσε σε δημιουργία με τον 
Μακέντα να μην τροφοδοτείται. Από την άλλη ούτε η Μπεσικτάς ενοχλούσε 
τους ”πράσινους” που ισορρόπησαν το παιχνίδι. Ο ορεξάτος και δραστήριος Χατζηθεοδωρίδης δοκίμασε δυνατό σουτ με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι.

Η Μπεσικτάς είχε ώρα να απειλήσει και το έκανε με γκολ. Ο Οκτάι ανενόχλητος πλάσαρε εύκολα τον Διούδη που για ακόμα μία φορά εκτέθηκε από τους συμπαίκτες του και έγραψε στο 40ο λεπτό το 2-0. Ο Παναθηναϊκός μείωσε με τον Μακέντα τρία λεπτά αργότερα, όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως off side.

Φρέσκος και καλύτερος!

Ο Δώνης φρέσκαρε την ομάδα και έκανε δύο αλλαγές στο ξεκίνημα του 
ημιχρόνου με τους Κουρμπέλη και Νούνιες να παίρνουν τις θέσεις του Κολοβού και του Κολοβέτσιου.

Ευκαιρίες με το καλημέρα για την ελληνική ομάδα, ο Ζαχίντ έδωσε γρήγορα στον Μακέντα που βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα που κράτησε όμως το 0. 10 λεπτά αργότερα, φάση καρμπόν για τον Παναθηναϊκό με τον Ιταλό φορ εκ νέου σε χαμένο τετ α τετ!

Ο Παναθηναϊκός έδεσε το κέντρο του με τον Κουρμπέλη που μπήκε στη θέση του Κολοβού, ο Δώνης ανέβασε την απόδοσή του και γρήγορα ξαναμπήκε στο ματς. Ο Έλληνας μέσος κατάφερε να βρει στρωμένη την μπάλα μετά την επιμονή του Ινσούα και ξανα-έβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι στο 61ο λεπτό.

Η Μπεσικτάς περίμενε την ελληνική ομάδα που έκανε παιχνίδι της και δημιούργησε ευκαιρίες καθώς κατάφερε να κλείσει τους Τούρκους στο μισό τους γήπεδο. Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με τον Καμπετσή που σούταρε χωρίς δύναμη, στην πρώτη φάση για τους πράσινους μετά το γκολ του Δώνη.

Στο μισό γήπεδο έπαιζε ο Παναθηναϊκός τους Τούρκους και έφτασε στην 
ισοφάριση με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Δώνη. Ο Ζαχίντ έβγαλε 
εξαιρετική πάσα στον Έλληνα μέσο που πλάσαρε ψύχραιμα για το 2-2. Απο κει και πέρα δεν υπήρξαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Παναθηναϊκό να φεύγει εύκολα με την ισοπαλία από την Κωνσταντινούπολη καθώς δεν απειλήθηκε ούτε μία φορά σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο.

Μπεσικτάς (Α.Αυτζί): Ερσίν, Κερέμ, Μιρίν, Ερντογάν, Ριντβάν, Καρτάλ, 
Μουχαγέρ, Ερντέμ, Λενς, Ορκάν , Ουμούτ

Παναθηναϊκός (Γ.Δώνης) :Διούδης (46′ Κότσαρης), Γιόχανσον(74′ Ζαγαρίτης), Ινσούα(74′ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (45’Νούνιες), Πούγγουρας (74′ Μαυρομάτης), Χ. Δώνης (85′ Θεοχάρης), Χατζηθεοδωρίδης (61’Καμπετσής), Ζαχίντ (85′ Κόναν), Χατζηγιοβάνης (61′ Μολό), Κολοβός (45′ Κουρμπέλης), Μακέντα (85′ Βέργος)



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.