Ο Ζαχίντ «σέρβιρε», ο Δώνης εκτελούσε

Ο Παναθηναϊκός έδειξε σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας στο εξωτερικό θετικά στοιχεία. Απέναντι στην Μπεσικτάς (2-2) το τριφύλλι κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο με τους Ζαχίντ και Δώνη να αναδεικνύονται κορυφαίοι.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε σε ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας στο εξωτερικό θετικά στοιχεία. Απέναντι στην Μπεσικτάς (2-2) το τριφύλλι κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο με τους Ζαχίντ και Δώνη να αναδεικνύονται κορυφαίοι.

Ο Γιώργος Δώνης αρχίζει και βγάζει συμπεράσματα μετά τα φιλικά προετοιμασίας σε Ολλανδία και Τουρκία. Απομένει ακόμα ένα φιλικό με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν την σέντρα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διούδης – Κότσαρης

Οι δύο τερματοφύλακες μοιράστηκαν το παιχνίδι και έπαιξαν από ένα 
ημίχρονο. Ο Διούδης αγωνίστηκε και πάλι βασικός, στο ”κακό” ημίχρονο αλλά δε φέρει ευθύνη για τα δύο γκολ που δέχθηκε καθώς εκτέθηκε από την άμυνα του. Ο νεαρός αγωνίστηκε με την έναρξη της επανάληψης και ουσιαστικά ήταν θεατής καθώς η Μπεσικτάς δεν έκανε ούτε μία αξιόλογη φάση στα καρέ της ελληνικής ομάδας.

Γιόχανσον

Ο Σουηδός δεξιός μπακ δεν ανέβηκε ούτε μία φορά στο πρώτο μέρος καθώς αναλώθηκε στα αμυντικά του καθήκοντα. Προβλήματα από την δεξιά 
πλευρά δεν συνάντησε, αλλά ο Παναθηναικός δεν βοηθήθηκε καθόλου επιθετικά με τον Δανό να μην βγάζει ούτε μία σέντρα προς τους επιθετικούς.

Ινσούα

Με αρκετές προωθήσεις, έτρεξε πάρα πολύ, κυρίως στην επανάληψη, σταθερος, επαγγελματίας στα αμυντικά του καθήκοντα και στα δύο ημίχρονα, ακούραστος ο Αργεντινός που είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ του Δώνη καθώς από το πείσμα του να πιέσει η μπάλα στρώθηκε στον συμπαίκτη του για να σκοράρει.

Κολοβέτσιος

Είχε προβλήματα με τους αντίπαλους επιθετικούς παίζοντας στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν στη μέρα του, άργησε να προσαρμοστεί στις συνθήκες και στις απαιτήσεις του αγώνα και αντικαστάθηκε με την έναρξη του ημιχρόνου.

Πούγγουρας

Ο πιο σταθερός στην άμυνα του τριφυλλιού, ο Παναθηναϊκός μπορεί να 
δέχτηκε δύο γκολ, όμως προδόθηκε περισσότερο από την κακή αμυντική του λειτουργία που άρχζε από την μεσαία γραμμή. Ο νεαρός στόπερ κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη καθώς παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνετια δραματικά. Δίπλα στον Νούνιες που πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο, πέρασε ένα άνετο βράδυ…



Χ.Δώνης

Στο πρώτο ημίχρονο είχε πολλά προβλήματα και δεν κατάφερε να συνεργαστεί με τον Ζαχίντ με τον οποίο γνωρίζονται σιγά – σιγά. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή του ανέβηκε κατακόρυφα και απογειώθηκε με τα γκολ που πέτυχε. Δίπλα στους Κουρμπέλη και Ζαχίντ ως εσωτερικός μέσος αποδίδει καλύτερα, έπαιξε πιο ελεύθερα, πάτησε περιοχή και τελείωσε τις φάσεις που έπερεπε ώστε να φύγει η ομάδα του με την ισοπαλία.

Χατζηθεοδωρίδης

Δραστήριος από την ώρα που συνήλθε ο Παναθηναϊκός, ίσως ο κορυφαίος του τριφυλλιού στο πρώτο μέρος, αρκετά κινητικός, ανέλαβε αρκετές πρωτοβουλίες από την δεξιά πλευρά που ξεκίνησε να παίζει με αντίθετο πόδι. Είχε ένα καλό σουτ στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Ζαχίντ

Σταθερός και σωστός στις μεταβιβάσεις του,εκ των κορυφαίων της ομάδας, μπορεί να κάνει την διαφορά, ξέρει να παίζει τη θέση και να την κρατάει. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου θα μπορούσε να χριστεί δημιουργός καθώς έβγαλε μόνο του τον Μακέντα που δεν κατάφερε να σκοράρει. Αυτό έγινε λίγο αργότερα όπου έβγαλε μόνο του τον Δώνη για να σκοράρει. Από τα πρώτα του παιχνίδια, μοιάζει να προσαρμόζεται γρήγορα στις απαιτήσεις της ομάδας.

Χατζηγιοβάννης

Ανέβασε την απόδοσή του μετά το πρώτο τέταρτο και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της ομάδας του. Ο νεαρός σημάδεψε το δοκάρι αφού απέφυγε τους αντιπάλους του με το μοναδικό του στυλ. Στην συνέχεια ”εξαφανίστηκε”, δεν πήρε πρωτοβουλίες και αντικαστάθηκε.

Κολοβός

Δεν φάνηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο σε έναν ελεύθερο ρόλο που του 
ανέθεσε ο προπονητής του. Έπαιξε 45 λεπτά στο πρώτο μέρος και 
αντικαταστάθηκε από τον Κουρμπέλη.

Μακέντα

Απομονωμένος στην επίθεση ο Ιταλός δεν πήρε πάσες από τους συμπαίκτες του. Μια φορά τροφοδοτήθηκε σωστά μέσα στην περιοχή και σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε λανθασμένα ως off side. Στις αρχές του δεύτερου μέρους δεν έκανε καλό πλασέ και νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ολομόναχος σε δύο χαμένα μοναδικά τετ ατ τετ.

Οι αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου

Νούνιες

Μπήκε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και δεν συνάντησε καμία δυσκολία στο πλευρό του Πούγγουρα. Κράτησε την θέση του και ήταν σωστός στις μεταβιβάσεις του, λίγο έλειψε να βγάλει και ασίστ στον Μακέντα που δεν κατάφερε να σκοράρει.

Κουρμπέλης

Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, δίπλα στους Δώνη και Ζαχίντ, όποτε του δόθηκε η ευκαιρία δοκίμασε το πόδι του έχοντας τις στιγμές του. Έδεσε το κέντρο με την είσοδό του και απέδωσε καλύτερα η ομάδα.

Μολό

Ο Γάλλος πήρε χρόνο συμμετοχής και έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει με τις κούρσες του. Σε καλή φυσική κατάσταση, είχε όρεξη και προσπάθησε να 
δημιουργήσει ρήγματα από την δεξιά πλευρά όπου χρησιμοποιήθηκε.

Καμπετσής, Αποστολάκης, Ζαγαρίτης, Μαυρομάτης, Κόναν, Θεοχάρης, Βέργος

Μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν κατάφεραν να φανούν και δεν είχαν 
επιρροή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Δεν κρίνονται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.