Δώνης: ”Έχουμε αυτοπεποίθηση, περιμένουμε μεταγραφές”

Ο Γιώργος Δώνης έμεινε για ακόμα μία φορά ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού περιμένει μεταγραφές, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Μολό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των πράσινων μετά την φιλική αναμέτρηση με την Μπεσικτάς στην Κωνσταντινούπολη (2-2).

Για το παιχνίδι:

Όλη η διαδικασία της προετοιμασίας και κυρίως αυτά τα φιλικά που δώσαμε ήταν υψηλού επιπέδου, βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για την πρόοδο της ομάδας, υπάρχουν κα πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, κάθε ματς μας δίνει διαφορετικά πράγματα. Ήθελα να δω ύστερα από μία αρκετά απαιτητική βδομάδα με σκληρές προπονήσεις, πως θα αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές μου. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια συνοχή που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν αναφέρομαι σε οργανωμένη άμυνα αλλά για το transition, όταν χάναμε την μπάλα, ο αντίπαλος ήταν μακριά με αποτέλεσμα να πρέπει να διανύσουμε αρκετά μέτρα για να την ξανακερδίσουμε. Με προβλημάτισε το πρώτο γκολ που το δεχθήκαμε από πλάγιο άουτ. Είναι ανεπίτρεπτο να βγαίνει σε ανοιχτό γήπεδο από ένα πλάγιο. Υπήρχαν ομως και αρκετά θετικά στοιχεία, όπως και να κυλάει ένα παιχνίδι εμείς διατηρούμε το ίδιο ποσοστό αυτοπεποίθησης, πιστεύουμε στον εαυτό μας, κρατάμε την μπάλα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες”.

Σε ότι αφορά στις μεταγραφές:

”Είναι μια διαδικασία που τρέχει από το τέλος της περσινής σεζόν, ο Νταμπίζας έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που μας ενδιαφέρουν, περιμένουμε κάποιες μεταγραφές ακόμα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ μας και να υπάρχει ένας ανταγωνισμός για τους παίκτες που θα επιλέγονται για την αποστολή και την 11αδα. Έτσι συμβαίνει σε μία ομάδα που θέλει να έχει υψηλούς στόχους.”

Για τον Μολό:

”Έχει ένα στοιχείο που μας έλειπε, πηγαίνει στην ατομική ενέργεια χρησιμοποιώντας την ταχύτητα του, βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, προσπαθεί να προλάβει τους υπόλοιπους στην φυσική κατάσταση, δεν είναι ακόμα στο βαθμό ετοιμότητας που επιθυμεί και ο ίδιος. Πιστεύω πως θα είναι μία πολύ καλή λύση για την ομάδα μας”.



Για τον Δώνη:

”Ο Χρήστος έχει την δυνατότητα να παίξει και 8αρι και 6αρι, ο Κουρμπέλης προέρχεται από τραυματισμό, ο μπουζούκης μπορεί να παίξει 8αρι αλλά και με ανάποδο πόδι στα δεξιά, ο Κολοβός ανάλογα το ματς μπορεί να παίξει στα άκρα και ως 8αρι, έχουμε επιλογές και είναι σημαντικό να μάθουν και τις δύο θέσεις που τους χρησιμοποιεί ο προπονητής τους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.