Παραμένει πρώτος στόχος ο Μπα

Ο Αμπντουλαγιέ Μπα εξακολουθεί να είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν.
Δημοσίευση: 12/08/2019 - 08:34
Ο Αμπντουλαγιέ Μπα εξακολουθεί να είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης δεν έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος δεσμεύεται έως το 2021 με τη Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Πάκο Χέμεθ τον έχει θέσει εκτός πλάνων για την εφετινή σεζόν, κάτι που διευκολύνει το έργο των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι όμως θα πρέπει να τα βρουν με την ισπανική ομάδα στον οικονομικό τομέα. 

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ φέρεται να έχει στραμμένη την προσοχή της και στον Ρούμπεν Γκάμπριελσεν, ο οποίος αυτή τη στιγμή αποτελεί την εναλλακτική επιλογή, πίσω από τον Μπα. Ο συγκεκριμένος παίκτης μένει ελεύθερος τον ερχόμενο Δεκέμβριο, κάτι που κάνει την περίπτωσή του ελκυστική για την Ένωση. Ο Γκάμπριελσεν έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Όγκνιεν Βράνιες.