Λαζαρίδης: «Θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή!»

Στην επέτειο του ενός χρόνου από τον θρίαμβο της Μαδρίτης επί της Ατλέτικο με 2-3 για το Europa League, αναφέρθηκε ο Νίκος Λαζαρίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αρη.

Στην επέτειο του ενός χρόνου από τον θρίαμβο της Μαδρίτης επί της Ατλέτικο με 2-3 για το Europa League, αναφέρθηκε ο Νίκος Λαζαρίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αρη.

«Ήταν μία μεγάλη νίκη και συνοδεύτηκε από μία μεγάλη πρόκριση. Κάτι το οποίο δε συνεχίστηκε και φέτος. Η ομάδα δεν είναι όσο καλή θα έπρεπε. Πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση και να βελτιωθούμε άμεσα. Έχουμε μείνει πίσω κι αυτό φαίνεται. Επιβάλλεται να κάνουμε νίκες. Το εύχομαι και ευελπιστώ πως θα ανακάμψουμε. Γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις και αυτή θα βγει κάποια στιγμή στο γήπεδο. Η βραδιά εκείνη θα μου μείνει αξέχαστη. Πραγματικά ήταν μεγάλη η χαρά της νίκης. Ήταν τόσο μεγάλη για τον κόσμο, αλλά και για μένα. Ελπίζω ότι και φέτος θα βελτιωθούμε και θα γίνουμε καλύτεροι, ώστε να ξανανιώσει περήφανος ο κόσμος. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να ζει συνεχώς όσα έζησε στη Μαδρίτη. Είναι κάτι που θα το θυμάμαι για όλη μου τη ζωή».

 Για το τι παίζει ρόλο στο να σκοράρει ένας κεντρικός αμυντικός, πρόσθεσε: «Η τύχη θεωρώ ότι παίζει μεγάλο ρόλο. Πρέπει να έχεις το ένστικτο του γκολ όμως. Από αντίληψη να δεις που θα πάει η μπάλα. Να διαβάσεις τη φάση και να κατευθυνθείς σωστά. Για τους αμυντικούς είναι πιο δύσκολο και γι’ αυτό περιμένουμε τη στημένη φάση. Είπα και πριν όμως πως πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου. Στην Ατλέτικο η φάση ήταν πολύ περίεργη. Έγινε φάση διαρκείας, υπήρξαν πολλές κόντρες και μεγάλη σύγχυση και η μπάλα μου στρώθηκε προς τα έξω ώστε να σουτάρω και να βάλω το γκολ».

Οσο για τον φετινό Αρη και το τι φταίει και δεν είναι αυτός που πρέπει, είπε: «Είμαστε άτυχοι. Αν πάρουμε ένα- ένα τα ματς, θα δούμε ότι κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Στα Ιωάννινα, με τον Ατρόμητο, με τον Εργοτέλη. Πάντα είχαμε εμείς πρώτοι κλασσικές ευκαιρίες, όμως δεν πήραμε αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν είναι όλα θέμα τύχης. Αγωνιστικά πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Δεν αντικατοπτρίζει η βαθμολογική μας θέση και η εικόνα μας τη δυναμική μας. Υπάρχουν τεράστιες απαιτήσεις. Πρέπει όλοι μαζί να στρωθούμε στη δουλειά και να πάρουμε νίκες για την ομάδα. Να κάνουμε το μπαμ και να πάρουμε συνεχόμενες νίκες. Με τον νέο προπονητή γίνεται δουλειά και υπάρχει άλλη φιλοσοφία. Έχουμε την Κυριακή ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος παίζει καλό ποδόσφαιρο και του βγαίνουν όλα. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά, όμως πρέπει να καταλάβει από το πρώτο λεπτό ότι εδώ ήρθε να χάσει».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.