Επέτειος της άλωσης της Μαδρίτης

Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς ένα χρόνο, ο Αρης έγραφε την πιο χρυσή σελίδα της ευρωπαϊκής του ιστορίας, κερδίζοντας 3-2 την Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

Σαν σήμερα στο «Βιθέντε Καλδερόν»!

Σαν σήμερα, πριν από ακριβώς ένα χρόνο, ο Αρης έγραφε την πιο χρυσή σελίδα της ευρωπαϊκής του ιστορίας. Ηταν 1η Δεκεμβρίου του 2010, όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης, περνούσε θριαμβευτικά από το «Βιθέντε Καλδερόν» της Μαδρίτης, επικρατώντας της Ατλέτικο με 2-3 και κάνοντας όλη την Ευρώπη να παραμιλά! Εκείνη η νίκη έδινε την πρόκριση από τη φάση των ομίλων για τον Αρη ο οποίος άφηνε πίσω του, την κάτοχο του θεσμού(!), παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι, στα νοκ-άουτ παιχνίδια.

Αναμφίβολα το συγκρότημα του Εκτορ Ραούλ Κούπερ έγραφε ιστορία, καθώς τέτοιων διαστάσεων επιτυχία ο Αρης, είχε να πετύχει από τον άθλο της Περούτζια το 1979, όταν επικρατούσε τότε με 0-3 στην Ιταλία.
Για την ιστορία παραθέτουμε την ενδεκάδα εκείνης της βραδιάς στην Ισπανία, θυμίζοντας πως οι κίτρινοι έφτασαν στη νίκη, χάρις σε δύο γκολ του Κόκε και ένα του Λαζαρίδη ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-3, λίγο πριν το φινάλε. Η σύνθεση: Σηφάκης, Βανγκέλι, Οριόλ, Λαζαρίδης, Μίσελ, Χαβίτο, Φατί, Τόχα, Μενδρινός (72` Καζναφέρης), Κόκε (77` Πρίττας), Τσέζαρεκ (83` Ρουίζ).

Αλλαγές ετοιμάζει ο Πρόμπιερζ

Σε ότι αφορά το σήμερα, η ομάδα προετοιμάζεται εντατικά για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Ν. Σμύρνης, ετοιμάζει αλλαγές. Σολτάνι και Καστίγιο είναι οι επικρατέστεροι για να πληρώσουν το μάρμαρο και να καθίσουν στον πάγκο, με τον Πολωνό τεχνικό να δοκιμάζει μια διαφορετική συνταγή στον επιθετικό τομέα. Αλλωστε η παρουσία του Τσέζαρεκ, κόντρα στον Πανιώνιο, σκόρπισε ενθαρρυντικά μηνύματα, κάτι που σημαίνει πως ο Κροάτης έχει σίγουρη θέση στο αρχικό σχήμα.
Η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, σίγουρα θα φανερώσει πολλές από τις σκέψεις του 39χρονου προπονητή ενόψει ΠΑΟ. Το δυσάρεστο είναι πως πολύ σύντομα θα προλάβει να δώσει το παρών ο Κώστας Καζναφέρης (παρά τις αντίθετες προβλέψεις), διότι δεν κατάφερε να προπονηθεί καθόλου από την Τρίτη και μετά και επομένως το πιο πιθανό είναι να προφυλαχθεί υπό το φόβο μιας μεγαλύτερης ζημιάς στο πόδι του.                


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.