Πρόμπιερζ: «Εκτιμώ τον Πρίττα, αλλά…» (vid)

Τη δική του εκδοχή για την περιθωριοποίηση του Σάκη Πρίττα από την ενδεκάδα του Αρη αλλά και γενικώς από τις προπονήσεις του α΄ γκρουπ, έδωσε με δηλώσεις που παραχώρησε στη κάμερα της NOVA, ο τεχνικός των κιτρίνων, Μίχαλ Πρόμπιερζ.

Τη δική του εκδοχή για την περιθωριοποίηση του Σάκη Πρίττα από την ενδεκάδα του Αρη αλλά και γενικώς από τις προπονήσεις του α΄ γκρουπ, έδωσε με δηλώσεις που παραχώρησε στη κάμερα της NOVA, ο τεχνικός των κιτρίνων, Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο Πολωνός προπονητής θέλησε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το όλο ζήτημα, λέγοντας: «Ο Πρίττας είναι ένας έμπειρος παίκτης, τον εκτιμώ, όμως το θέμα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι πως πολύ δύσκολα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά που ζητάω μέσα στο γήπεδο και στη φιλοσοφία που έχω. Όλα τα υπόλοιπα και το τι θα επακολουθήσει θα τα δούμε εν καιρώ και από αγώνα σε αγώνα», κατέληξε.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο κ. Πρόμπιερζ κλείνει, προς το παρών το θέμα Πρίττα με αυτή του την τοποθέτηση, ενώ για τον Κώστα Καπετάνο, υπογράμμισε: «Όπως βλέπετε είναι μαζί μας και προπονείται.», δείχνοντας πως τον υπολογίζει κανονικά. 

Νοκ αουτ ο Καζναφέρης
Στο μεταξύ και παρά τις αντίθετες προβλέψεις ο Κώστας Καζναφέρης δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών την Κυριακή. Ο έλληνας αμυντικός γυμνάστηκε ξανά μόνος του και πλέον ο Πρόμπιερζ αναζητεί τον αντικαταστάτη του στο δεξιό άκρο της άμυνας, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Ντάρσι Νέτο. Μόνος του έτρεξε επίσης ο Ελντιν Γιακούποβιτς, ενώ εκτός θα μείνει και ο Γιούριτσα Βράνιες, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί. Ως γνωστόν δεν υπολογίζονται ακόμη οι Κατίδης, Γκαρσία. 

Σηφάκης: «Να φύγει το 2011»
Ανυπομονεί να «ξεφορτωθεί» το 2011 ο Μιχάλης Σηφάκης, σύμφωνα με νέα ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: ««Καλό μήνα..! Φεύγει το 2011 σιγά σιγά. Να φύγει και να μην ξανάρθει.», γράφει χαρακτηριστικά. Ο Σηφάκης επέτρεψε στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή θα βρίσκεται στη κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης», προκειμένου να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.