Προλαβαίνει ο Βράνιες

Η αναμέτρηση της Ν. Σμύρνης αποτέλεσε παρένθεση για τον Γιούριτσα Βράνιες, καθώς όπως όλα δείχνουν η αποχή του δεν πρόκειται να συνεχιστεί για δεύτερο σερί ματς.

Η αναμέτρηση της Ν. Σμύρνης αποτέλεσε παρένθεση για τον Γιούριτσα Βράνιες, καθώς όπως όλα δείχνουν η αποχή του δεν πρόκειται να συνεχιστεί για δεύτερο σερί ματς. Ο Κροάτης μέσος επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στη διάθεση του Μίχαλ Πρόμπιερζ για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης». Το ίδιο ισχύει και για τον Ελντιν Γιακούποβιτς ο οποίος πάντως αποτελεί εναλλακτική του Βελλίδη κάτω από τα κιτρινόμαυρα δοκάρια.

Στην προπόνηση της Τρίτης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε, πέραν των δύο προαναφερθέντων, ο Νάτσο Γκαρσία που δεν προλαβαίνει τον αγώνα με τους πράσινους.
Σίγουρα απόντας θα είναι ο Γιώργος Κατίδης που ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Καζναφέρης παρά τα δύο ράμματα που αποκόμισε στην έδρα του Πανιωνίου, φωνάζει «παρών».

Την Τετάρτη ο Πολωνός τεχνικός θα γυμνάσει δύο φορές του ποδοσφαιριστές του (πρωί- απόγευμα). Στο ενδιάμεσο, το πρόγραμμα προβλέπει διαμονή στο ξενοδοχείο με προβολή του βίντεο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, προκειμένου ο Πρόμπιερζ να επισημάνει τα κακώς κείμενα της πρωτοπόρου ομάδας του πρωταθλήματος. Πάντως μπροστά στην οθόνη κάθισαν και την Τρίτη οι παίκτες, παρακολουθώντας τις αδυναμίες τους στο κυριακάτικο ματς. 
Εξάλλου, μόνοι τους προπονούνται οι Σάκης Πρίττας και Κώστας Καπετάνος, μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας. Είναι ξεκάθαρο πως ο κ. Πρόμπιερζ δεν τους υπολογίζει στα άμεσα σχέδιά του, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους δύο ποδοσφαιριστές. Εάν μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη συνεχιστεί η «απομόνωσή» τους, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά το μέλλον τους στο «Κλ. Βικελίδης». 

Πορτίγια: «Ξεκινάω σε δύο εβδομάδες»
Μήνυμα, μέσω twitter, από την Ισπανία όπου βρίσκεται έστειλε στους οπαδούς του Αρη ο Κρίστιαν Πορτίγια, ο οποίος τους ενημερώνει, πως σε δύο εβδομάδες επανέρχεται στις προπονήσεις. Συγκεκριμένα, έγραψε: « Αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Σε δυο εβδομάδες ελπίζω να ξεκινήσω με την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.