Στέλνουν και πάλι Κάμπελ οι Κοσταρικανοί

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κόστα Ρίκα ο Τζόελ Κάμπελ έχει πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, στην ομάδα που του έδωσε, όπως γράφουν χαρακτηριστικά την ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι δεδομένο πως τα ονόματα ποδοσφαριστών για επικείμενη μεταγραφή, είναι πάντα πολλά και ο κόσμος θέλει να διαβάζει γι’ αυτά. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που τους έχει αγαπήσει ο κόσμος κι έχει από εκείνους εξαιρετικές αναμνήσεις. 

Μία τέτοια περίπτωση, που είχε μάλιστα γραφτεί και στις αρχές του καλοκαιριού, είναι ο Τζόελ Κάμπελ. Ο Κοσταρικανός που έχει φορέσει και στο παρελθόν την φανέλα του Ολυμπιακού, έρχεται εκ νέου στο προσκήνιο από ιστοσελίδα της χώρας του, σύμφωνα με το ροπορτάζ της οποίας είναι έτοιμος να επιστρέψει στο λιμάνι. 

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας amprensa.com, αναφέρεται ότι είναι πολλές πιθανότητες να φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα και να βοηθήσει στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Μαρτίνς. Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός,την περασμένη σεζόν έπαιξε μόλις εννέα παιχνίδια, έχοντας 2 γκολ με την Μπέτις, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός, ενώ το 2013-14 έκανε 43 εμφανίσεις με τους «ερυθρόλευκους», πετυχαίνοντας, μάλιστα, 11 γκολ.

«Ο Κάμπελ θα επέστρεφε με χαρά στην Ελλάδα, σε μία ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. O Τζόελ έχει πολλές πιθανότητες για μία δεύτερη καριέρα στον Ολυμπιακό», αναφέρεται στο δημοσίευμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.