“Πρυτάνευσε η λογική”

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβλήλος υποστήριξε ότι με νομικά επιχειρήματα η Super League θα βρει το δίκιο της στην κόντρα που προέκυψε με την ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβλήλος υποστήριξε ότι με νομικά επιχειρήματα η Super League θα βρει το δίκιο της στην κόντρα που προέκυψε με την ΕΠΟ.


“Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πρυτάνευσε η λογική και ξεκινάει το πρωτάθλημα. Γιατί αυτό διακυβεύθηκε. Σαν Αστέρας Τρίπολης είμαστε της άποψης ότι η προκήρυξη που πήγε στηνΕΠΟ έπρεπε να εγκριθεί από τη στιγμή που δεν υπήρχε κάποια άλλη. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι θα δούμε μπάλα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν άρχιζε το πρωτάθλημα, το ποδόσφαιρο θα δεχόταν μια μαχαιριά”, τόνισερ αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας των Αρκάδων και συμπλήρωσε:

“Ήμασταν μια ανάσα από το να μην αρχίσει το πρωτάθλημα. Κρεμοταν σε μια κλωστή. Η απόφαση αυτή όμως βοηθάει το ποδόσφαιρο σαν άθλημα. Δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι. Πρέπει να κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο”. 

Σε ότι αφορά στο γεγονός ότι η Super League θα κινηθεί νομικά κανά της ΕΠΟ, ο Γιώργος Μποροβήλος υποστήριξε:

“Η Super League εμμένει στη δική της προκήρυξη και να με νομικά επιχειρήματα θα επιχειρήσουμε να βρούμε το δίκιο μας. Η δική μας προκήρυξη έπρεπε να εγκριθεί ως είχε, από τη στιγμή που δεν υπήρχε άλλη προκήρυξη. Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα κριθεί η απόφαση, γιατί σε μια διοργάνωση πρέπει να υπάρχουν κανόνες από την αρχή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.