«Θέλαμε τον Ποντένσε, αλλά…»

Ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ Πάουλο Φονσέκα, παραδέχτηκε ότι ήθελε να αποκτήσει τον Ντανιέλ Ποντένσε πριν καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της Σαχτάρ Ντόνετσκ Πάουλο Φονσέκα, παραδέχτηκε ότι ήθελε να αποκτήσει τον Ντανιέλ Ποντένσε πριν καταλήξει στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, τόνισε ότι η ουκρανική ομάδα ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του 22χρονου από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε και αργότερα ο παίκτης κατέληξε στους «ερυθρόλευκους».

«Πρέπει να ομολογήσω ότι ο μοναδικός Πορτογάλος παίκτης για τον οποίο είχα ενδιαφέρον ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε, αλλά με την προϋπόθεση να φτάναμε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ. Προσπαθήσαμε, κάναμε πρόταση, αλλά η Σπόρτινκ δεν την δέχθηκε. Από τη στιγμή που η Σπόρτινγκ είπε όχι, έπαψε το ενδιαφέρον. Επιπλέον, με τις οικονομικές συνθήκες με τις οποίες πήγε στον Ολυμπιακό, ήταν αδύνατο να έρθει στη Σαχτάρ. Με εξαίρεση τον Ποντένσε, ποτέ δεν υπήρξε ενδιαφέρον για άλλον παίκτη από την Πορτογαλία. Όχι επειδή υπάρχει έλλειψη ποιότητας, αλλά κυρίως γιατί δεν ήταν δυνατό να τους αποκτήσουμε με τα χρήματα που χρειαζόταν», δήλωσε ο Φονσέκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.