Θέλει να προλάβει την Μπέτις ο Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει την αναμέτρηση με την Μπέτις για το Europa League και τις προσεχείς ημέρες θα φανεί το αν τελικά θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Γιάγια Τουρέ κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει την αναμέτρηση με την Μπέτις για το Europa League και τις προσεχείς ημέρες θα φανεί το αν τελικά θα τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, για το συγκεκριμένο ματς. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιβοριανός μέσος έχει ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων, με τον Χρήστο Μουρίκη, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και να μπει σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς τις προσεχείς ημέρες. 

Η αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα είναι προγραμματισμένη για τις 20 Σεπτεμβρίου και στις τάξεις των Πειραιωτών επικρατεί αισιοδοξία, πως ο παίκτης θα βρίσκεται στην αποστολή για το συγκεκριμένο ματς. Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον Τουρέ, αν δεν είναι πρώτα απόλυτα έτοιμος να παίξει. 

Παράλληλα, ο Μαρτίνς περιμένει τους Νάτχο και Γκιγιέρμε, προκειμένου να έχει δυο ακόμα λύσεις για τη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων» το προσεχές χρονικό διάστημα. Οι δυο παίκτες βρίσκονται πιο μπροστά από τον Τουρέ σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Και οι δυο υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και δεν αποκλείεται να πάρουν θέσεις στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.