Από τον Ιανουάριο το VAR στην Ελλάδα

Αφού ολοκληρωθούν πρώτα οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες, θα μπορέσουν να διεξαχθούν οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος με τη χρήση VAR, ξεκαθαρίζει από την πλευρά της η Πολιτεία.

Αφού ολοκληρωθούν πρώτα οι προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες, θα μπορέσουν να διεξαχθούν οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος με τη χρήση VAR, ξεκαθαρίζει από την πλευρά της η Πολιτεία. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ξεκαθαρίζει από την πλευρά της, πως το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται στη φάση ελέγχου των προσφορών που έχουν κατατεθεί, για την ανάληψη του έργου. Σύμφωνα με την ΓΓΑ, ενδιαφέρον για τον διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό εκδήλωσαν δυο εταιρίες, οι οποίες κατέθεσαν προσφορές. 

Το συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται στο στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν οι έλεγχοι των τεχνικών και οικονομικών προσφορών, καθώς επίσης και ο προσυμβατικός έλεγχος από το ελεγκτικό συνέδριο, πριν πέσουν οι υπογραφές με την ανάδοχη εταιρία. Όπως υπολογίζεται από την πλευρά της Πολιτείας, το VAR θα έχει εγκατασταθεί στα ελληνικά γήπεδα και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον ερχόμενο Ιανουάριο, κάτι που σημαίνει πως μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, οι αγώνες των ελληνικών πρωταθλημάτων θα γίνουν δίχως τη χρήση του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.