Οι ευχές της ΠΑΕ σε Κίτσιου, Σιαμπάνη

Με διαφορά έξι ετών αλλά κοινό τόπο την ίδια ημέρα, ο Στέλιος Κίτσιου κι ο Μάριος Σιαμπάνης έχουν ένα ισχυρό δεσμό να τους συνδέει: Τα γενέθλιά τους

Με διαφορά έξι ετών αλλά κοινό τόπο την ίδια ημέρα, ο Στέλιος Κίτσιου κι ο Μάριος Σιαμπάνης έχουν ένα ισχυρό δεσμό να τους συνδέει: Τα γενέθλιά τους. Αμφότεροι έχουν σήμερα την τιμητική τους καθώς ο μεν πρώτος συμπληρώνει είκοσι πέντε χρόνια ζωής, ενώ ο δεύτερος τα δέκα εννιά κι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της τους ευχήθηκε, κάνοντας και μια μικρή αναδρομή στη μέχρι τώρα καριέρα τους.
Η σχετική αναφορά για τον Κίτσιου: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της, Στέλιο Κίτσιου, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 25, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ο Στέλιος Κίτσιου γεννήθηκε στις 28.09.1993 στην Μενεμένη της Θεσσαλονίκης, όπου και μεγάλωσε. Το 2007 εντάχθηκε στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ και υπήρξε βασικότατο στέλεχος των Κ17 και Κ20 ομάδων, πριν υπογράψει το επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ στις αρχές του 2012.
Η σεζόν 2012-13 του έφερε το ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και κάποιες συμμετοχές, όχι όμως όσες ενδεχομένως φανταζόταν. Ωστόσο πρόλαβε στα καθοριστικά Play Offs και ιδιαίτερα στον τελευταίο κρίσιμο αγώνα στα Γιάννενα να μπει στη θέση του τραυματία Κωνσταντινίδη στη θέση του δεξιού μπακ. Η εμφάνισή του – μολονότι ως τότε αγωνιζόταν είτε ως αμυντικό χαφ είτε ως δεξί χαφ – και η προσωπικότητα που έβγαλε στο γήπεδο, ήταν το διαβατήριο για ένα τελευταίο… «τσεκάρισμα» από τον Χουμπ Στέφενς, για να κερδίσει θέση στο αναβαθμισμένο ρόστερ της σεζόν 2013-14.
Στην προετοιμασία ο Κίτσιου παρουσιάστηκε έτοιμος και ο Στέφενς του έδωσε από την αρχή τη φανέλα του βασικού. Οι εμφανίσεις του δικαίωσαν τον Ολλανδό κι έκανε πολύ κόσμο να μιλά για το δεξί μπακ της επόμενης δεκαετίας. Ηταν ένας από τους πλέον κομβικούς ποδοσφαιριστές της σεζόν κι έφτασε σε 46 συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.
Παράλληλα κλήθηκε και στην Εθνική Ελπίδων, με την οποία «άνοιξε λογαριασμό» σε συμμετοχές, αλλά και σε γκολ, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2015 κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών με την οποία στις 07.09 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στην Ρουμανία μέσα στο Βουκουρέστι.
Το καλοκαίρι του 2017 παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο στην Σιντ Τρουίντεν και από τη σεζόν 2018-19 επανήλθε στον ΠΑΟΚ».
Κι η αντίστοιχη για τον Σιαμπάνη: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της, Μάριο Σιαμπάνη, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 19, χρόνια πολλά γεμάτα υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μάριος Σιαμπάνης , ήρθε στον Δικέφαλο το 2013 από τον Παύλο Μέλα. Είναι διεθνής πλέον με την Εθνική Ελλάδας Κ21, έχοντας περάσει και από τα μικρότερα κλιμάκια– αντιμέτωπος σχεδόν εξ αρχής με μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους, βασικός για δύο σεζόν στην Κ17 και για δύο στην Κ20, κατακτώντας πρωταθλήματα και με τις δύο, αλλά και τερματοφύλακας της πρώτης ομάδας από την αγωνιστική περίοδο 2016-17, έχοντας πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 12 Φεβρουαρίου του 2017 σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Βέροια στο γήπεδο της Τούμπας.
Χρόνια πολλά Μάριε!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.