Λιβάγια: “Σχολείο η τιμωρία στο Champions League”

Μετανιωμένος για την αποβολή του στον αγώνα με τη Βίντι εμφανίστηκε ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος τόνισε πως ήταν “σχολείο” για τον ίδιο ότι ακολούθησε μετά την τιμωρία του.

Μετανιωμένος για την αποβολή του στον αγώνα με τη Βίντι εμφανίστηκε ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος τόνισε πως ήταν “σχολείο” για τον ίδιο ότι ακολούθησε μετά την τιμωρία του.

Ο διεθνής Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε σε ιστοσελίδα της Κροατίας για το συγκεκριμένο συμβάν τονίζοντας μεταξύ άλλων: 
«Λυπάμαι, γι΄ αυτό και ζήτησα συγγνώμη σε όλους στην ομάδα. Πέρασαν δύο αγώνες, έχω άλλους δύο και μετά θα υπάρξουν άλλοι τόσοι. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Ήταν ένα “σχολείο” για μένα αυτή η τιμωρία και μάλιστα ακριβό, γι΄ αυτό είμαι βέβαιος πως δεν θα συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, φυσικά ούτε με την Εθνική Κροατίας».

Αναφερόμενος στην παρουσία του στην Εθνική Κροατίας υποστήριξε: 
«Στο παιχνίδι με την Πορτογαλία εκπλήρωσα το όνειρο που είχα από παιδί, να παίξω για την Εθνική ομάδα. Το παιχνίδι με την Αγγλία ήταν ένας καλός, ποιοτικός αγώνας, παίξαμε καλά τακτικά. Οι Άγγλοι είχαν λίγες ευκαιρίες, που ήρθαν κυρίως από δικά μας λάθη. Η ισοπαλία ήταν το πιο σωστό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαι ειλικρινής και να παραδεχθώ ότι είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ, μεταξύ αυτών των παικτών». 

Κλείνοντας ο Κροάτης επιθετικός της ΑΕΚ συμπλήρωσε: «Κάθε παιχνίδι είναι γιορτή και είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω κόντρα στην Αγγλία, έστω και για 10 λεπτά. Είμαι έτοιμος να συνεχίσω να εργάζομαι και ελπίζω να μου δοθεί κι άλλη ευκαιρία. Τα παιδιά με υποδέχθηκαν εξαιρετικά. Δεν έχω τίποτα να πω γι’ αυτό. Νιώθω υπέροχα με όλους, επειδή με τους περισσότερο παίκτες γνωρίζομαι από τις μικρές Εθνικές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.