Ιντζόγλου, πατέρας και γιος

Ο νυν παίκτης του Αρη, Λευτέρης Ιντζόγλου είναι ο γιος του Μπάμπη Ιντζόγλου που έγραψε ξεχωριστή ιστορία με την ΑΕΚ, μέλος μιας μεγάλης ομάδας που έκανε την πορεία στην Ευρώπη στα μέσα της 10ετίας του ’70

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου είναι ένας από τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Αρης. Ο αμυντικός μέσος των Κίτρινων ανήκει στην κατηγορία των παιδιών που ακολούθησαν τον δρόμο του πατέρα, καθώς ο πατέρας του, ο Μπάμπης Ιντζόγλου είναι ο βετεράνος ποδοσφαιριστής -και- της ΑΕΚ που έπαιξε σε κορυφαίο επίπεδο με την Ενωση. 
Με την ΑΕΚ κατέκτησε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα Α΄ Εθνικής: το 1977-78 και το 1978-79 και το Κύπελλο Ελλάδος το 1978 (νταμπλ). Επίσης, υπήρξε μέλος της ομάδας της ΑΕΚ, που έκανε την εκπλητική πορεία στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ φτάνοντας ως τα ημιτελικά, το 1976-77, με προκρίσεις επί της Ντιναμό Μόσχας, της Ντέρμπι, του Ερυθρού Αστέρα, της Κ.Π.Ρ. για να σταματήσει στη Γιουβέντους.
Ο Λευτέρης μάλιστα, ο μέσος του Αρη δεν έχει μόνο τον πατέρα του στο ποδόσφαιρο αλλά και τον θείο του, τον Θανάση Ιντζόγλου, για χρόνια κορυφαίο επιθετικό -ως αριστερός χαφ- του Πανιωνίου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.