Στα «κιτρινόμαυρα» ο γιος του Σαμπανάτζοβιτς

Τη φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν και ο πατέρας του θα φορά από το καλοκαίρι και για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς.
Δημοσίευση: 26/10/2018 - 23:24
Σε μία μεταγραφή με φόντο το μέλλον προχώρησε η ΑΕΚ, καθώς απέκτησε τον γιο του Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Άνελ.

Ο 19χρονος διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Βοσνίας, ανήκε μέχρι πρότινος στη Ζελέζνιτσαρ και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Όσον αφορά τη συμφωνία του με την «Ένωση», ο Σαμπανάτζοβιτς θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών. 

Η συμφωνία των δύο πλευρών έκλεισε παρουσία του προέδρου της Ζελέζνιτσαρ, Σενάντ Μισίμοβιτς, ο οποίος βρέθηκε την Παρασκευή (26/10) στην Αθήνα. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της Βοσνιακής ομάδας, αποκάλυψε πως ήταν επιθυμία και του Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς να δει τον γιο του στα «κιτρινόμαυρα».

«Ξεκινά μια συνεργασία με την ΑΕΚ, ήταν επιθυμία και του πατέρα του να έρθει στην ΑΕΚ», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του.

Θυμίζουμε, πως ο πατέρας του, Ρέφικ, είχε αγωνιστεί με επιτυχία για μία πενταετία (1991-1996) στην ΑΕΚ, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας. Στη συνέχεια είχε μετακομίσει στον Ολυμπιακό (1996-1998), πανηγυρίζοντας ακόμη δύο πρωταθλήματα.