Θέλει λιγότερα λάθη ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει ζητήσει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα τα λάθη τους, εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει ζητήσει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα τα λάθη τους, εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πως νικητής στο ντέρμπι των «αιωνίων» θα είναι η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής των «πράσινων» έχει στρέψει την προσοχή του στην τακτική που θα ακολουθήσει στο συγκεκριμένο ματς, δίνοντας μεγάλη σημασία στο πως η ομάδα του θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην πίεση των «ερυθρολεύκων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Παράλληλα, ο Δώνης θέλει από τους παίκτες του να είναι απειλητικοί στην επίθεση και να κυνηγήσουν το γκολ. 

Στα αγωνιστικά, ο Κολοβέτσιος αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσε. Θέσεις στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Καμπετσής και Κάτσε, ενώ όλα δείχνουν πως οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.