Έγινε ξανά… της ανατροπής! (video)

Για έκτη φορά φέτος ο ΟΦΗ προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα! Οι Κρητικοί σκόραραν με καταπληκτικό φάουλ του Δεληγιαννίδη! Η ασταμάτητη πίεση του Αστέρα έφερε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ του Τόνσο!

Για έκτη φορά φέτος ο ΟΦΗ προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα! Οι Κρητικοί σκόραραν με καταπληκτικό φάουλ του Δεληγιαννίδη! Η ασταμάτητη πίεση του Αστέρα έφερε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ του Τόνσο!

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Γιώργος Παράσχος έκανε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Τη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα! Εκτός οι Βλάχος, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε και μέσα οι Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας και ο σκόρερ του γκολ νίκης με τον ΠΑΣ, ο Φερνάντεθ! Η ενδεκάδα σε 4-2-3-1! Τερματοφύλακας ο Παπαδόπουλος. Η άμυνα από δεξιά προς αριστερά Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος. Αμυντικοί μέσοι Ιγκλέσιας και Μουνάφο! Μέσο-επιθετικά… δεξιά ο Καλτσάς, αριστερά ο Φερνάντεθ και στην μέση ο Τόνσο. Στην επίθεση ο Μανιάς!

Ο Νίκος Παπαδόπουλος άλλαξε ένα πρόσωπο στην ενδεκάδα σε σχέση με το 3-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό! Εκτός βασικού σχήματος ο Νάστος και στην θέση του ο Παπαστεριανός! Τερματοφύλακας ο Στρέζος. Η άμυνα από δεξιά προς αριστερά Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης. Αμυντικοί μέσοι οι Μεγιάδο και Παπαστεριανός! Μέσο-επιθετικά δεξιά ο Σασί, αριστερά ο Κυριακίδης και στην μέση ο Πλατέλλας. Στην επίθεση ο Βουό! 

Απίστευτη έμπνευση ο Δεληγιαννίδης

Σε βαρύ αγωνιστικό χώρο με δυνατή βροχή ο Αστέρας βγήκε επιθετικά. Έκανε τρία μακρινά σουτ στο πρώτο τέταρτο αλλά δε νίκησε τον Στρέζο. Στο 17ο λεπτό ο Αστέρας είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του. Σε αντεπίθεση ο Μουνάφο, βρήκε τον Φερνάντεθ! Ο Ισπανός ελίχθηκε και σούταρε αλλά ο Στρέζος κράτησε με τα πόδια το μηδέν!

Στο 27ο λεπτό ο ΟΦΗ κέρδισε φάουλ έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δεληγιαννίδης! Το τείχος πήδηξε αλλά ο μπακ του ΟΦΗ σούταρε συρτά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου. Το πρώτο γκολ που δέχεται ο Αστέρας μετά από 405′ και προβάδισμα 1-0 για τον ΟΦΗ!

Από εκεί και πέρα οι Κρητικοί κράτησαν εύκολα το προβάδισμα ως το ημίχρονο!

Το γύρισε με Τόνσο 

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με δύο μεγάλες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους. Ο Βουό με κεφαλιά και ο Σασί με δυνατό σουτ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Παπαδόπουλο μέσα σε ενάμισι λεπτό! Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ ανεξήγητα οπισθοχώρησε και ο Αστέρας άρχισε να πιέζει! 

Η πίεση ανταμείφθηκε στο 62ο λεπτό! Σέντρα του Κυριακόπουλου στην περιοχή. Η μπάλα προσγειώθηκε στον Τόνσο ο οποίος κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα και να ισοφαρίσει σε 1-1! Η πίεση συνεχίστηκε. Διπλή ευκαιρία του Μανιά στο 67ο λεπτό κατέληξε κόρνερ, ψαλιδάκι του Πασαλίδη στο 69ο λεπτό μπλόκαρε ο Στρέζος και στο 74′ και πάλι ο Μανιάς από κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

Στο 81ο λεπτό ο ΟΦΗ είχε τις δύο καλές στιγμές του στο δεύτερο ημίχρονο αλλά οι Νέιρα και Παπάζογλου δεν κατάφεραν να σκοράρουν! Η μπάλα πήγε και πάλι στην περιοχή του ΟΦΗ! Στο 87ο λεπτό ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε φάουλ! Ο Στρέζος έδιωξε προσωρινά και ο Τόνσο από κοντά έκανε το 2-1!

Το φινάλε του αγώνα είχε διακοπές, καθυστερήσεις και τον Αστέρα να κρατάει το 2-1!

Πρώτη ανατροπή σκορ για την ομάδα της Τρίπολης μετά από σχεδόν δύο χρόνια και έκτη φορά φέτος που ο ΟΦΗ προηγείται σε παίχνίδι στην μεγάλη κατηγορία και δεν καταφέρνει να κρατήσει το προβάδισμα!

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γ. Παράσχος / 4-2-3-1) : Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος – Ιγκλέσιας, Μουνάφο – Καλτσάς (82′ Τσιλιανίδης), Τόνσο, Φερνάντεθ (64′ Δουβίκας) – Μανιάς (90+ Βαλιέντε)

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος / 4-2-3-1) : Στρέζος – Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης – Μεγιάδο, Παπαστεριανός (72′ Ντίνας) – Σασί (63′ Νέιρα), Πλατέλλας, Κυριακίδης (90+ Κουτσιανικούλης) – Βουό


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.