Καμία πρόταση για τον Ελ Καντουρί

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μέχρι στιγμής καμία πρόταση για την παραχώρηση του Ομάρ Ελ Καντουρί, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπολόνια, για την απόκτησή του.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει μέχρι στιγμής καμία πρόταση για την παραχώρηση του Ομάρ Ελ Καντουρί, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπολόνια, για την απόκτησή του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός του “Δικέφαλου” του Βορρά φέρεται να ενδιαφέρει την ιταλική ομάδα, η οποία εμφανίζεται αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτησή του, εντός Ιανουαρίου. 

Τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι “ροσομπλού” θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με τον παίκτη τις προσεχείς ημέρες, ώστε να πιέσουν στη συνέχεια τον ΠΑΟΚ, για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Από την πλευρά τους, οι “ασπρόμαυροι” ξεκαθαρίζουν πως δε θα αφήσουν εύκολα τον παίκτη να αποχωρήσει και πως αυτό θα γίνει μόνο αν ικανοποιηθούν οικονομικά. 

Ο Ελ Καντουρί υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν και μέχρι στιγμής μετράει δυο γκολ και δυο ασίστ σε συνολικά είκοσι συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις. Σημαντικό ρόλο για το μέλλον του παίκτη θα παίξει η πρόταση που θα καταθέσει η ιταλική ομάδα, αλλά και η τελική εισήγηση του Λουτσέσκου, σχετικά με τα πλάνα του για τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.