Ο Ουάρντα το πήρε αλλιώς!

Ο Αιγύπτιος παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έφυγε με την αποστολή μετά τον αγώνα στην Τρίπολη, αλλά ξεχωριστά με προορισμό στην Αθήνα - Η κίνησή του αυτή ίσως πυροδοτήσει εξελίξεις για την παραμονή του στην Τούμπα
Δημοσίευση: 13/01/2019 - 22:19
Μέσα στο γενικό πανηγυρικό κλίμα στους "ασπρόμαυρους" μετά την επικράτηση στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, προέκυψε ζήτημα με τον Αμρ Ουάρντα, που ίσως τρέξει κάποια εξέλιξη σχετικά με το μέλλον του παίκτη στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός μετά το τέλος της δύσκολης αναμέτρησης, μέσα στο γενικό χαμό από πανηγυρισμούς, ζήτησε από τους επικεφαλής της αποστολής του ΠΑΟΚ να μην ακολουθήσει στο ταξίδι της επιστροφής τους συμπαίκτες του, αλλά να μεταβεί μόνος του, παρέα με ένα φίλο του στην Αθήνα.

Ο Ουάρντα φέρεται να ήταν ενοχλημένος από το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στη σημερινή (13/1) αναμέτρηση στην Τρίπολη και αντέδρασε με το συγκεκριμένο τρόπο. Ασφαλώς, για όποιο λόγο κι αν ενοχλήθηκε, η αντίδρασή του μάλλον δεν θα περάσει χωρίς κάποια συνέπεια από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ενδεχομένως, δηλαδή, να τεθεί θέμα παραμονής του στο σύλλογο.