Ενινγκ: “Θέλω από τους παίκτες περισσότερη ορμή” (video)

Ο Γερμανός τεχνικός του Αρη μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στη βελτίωση που ζητά, στον Βέλεθ και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Μίχαελ Ενινγκ μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports. Ο Γερμανός τεχνικός του Αρη αναφέρθηκε στα πράγματα που θέλει να βελτιωθούν στην ομάδα.

Μίλησε για το τι θα κάνει σε ενδεχόμενη απουσία του Φραν Βέλεθ.

Σχολίασε επίσης την επικείμενη αναμέτρηση (10/11, 15:00) του Αρη με τον Αστέρα Τρίπολης στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του… 

Για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο και τη νοοτροπία που είχε ο Αρης που εμφάνισε δύο πρόσωπα καθώς έβγαλε όλη του την επιθετικότητα στο τέλος, είπε: “Πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί, σε όλα τα πρωταθλήματα γίνονται εκπλήξεις, την προηγούμενη εβδομάδα δεν κέρδισαν ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Παρί, όπως και στο δικό μας Πρωτάθλημα δεν κέρδισαν οι δύο πρώτοι. Να έχουμε συγκεκριμένο μέτρο και στις προσδοκίες μας, Δεν θα κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι αυτονόητο ότι ήθελα να κερδίσουμε, ήταν μέσα στις δυνατότητές μας.  Δεν χάσαμε πάντως το παιχνίδι, επιστρέψαμε, μπορούσαμε να το πάρουμε, φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Καλό είναι να πάρουμε και ένα μάθημα από αυτό”.

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την αντίδραση που έβγαλε ο Αρης όταν έπαιξε σε δύο σερί παιχνίδια (με Παναιτωλικό και Πανιώνιο) με παίκτη παραπάνω, είπε: “Δεν είμαι ικανοποιημένος στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ωστόσο είχαμε και πολλές ευκαιρίες και κάναμε το γκολ με παίκτη παραπάνω και δείξαμε ότι μπορούμε να επιβληθούμε σε τέτοιες καταστάσεις”.

Για τη βελτίωση που ζήτησε είπε: “Αυτό που θέλω και το συζήτησα με τους παίκτες είναι να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Υπάρχουν πράγματα που έγιναν σωστά και άλλα που θέλουν βελτίωση. Θέλω καθαρές γραμμές σε αυτά που κάνουμε. Αυτό που θέλω να δω περισσότερο είναι περισσότερη ορμή και πίεση. Υπάρχουν και κάποια ζητήματα στην τακτική για βελτίωση”.

Για τον Βέλεθ και πιθανή απουσία του είπε: “Θα το δούμε. Σήμερα συμμετείχε προσεκτικά. Θα δούμε αν θα αγωνιστεί”.

Για το αν του δημιουργεί πρόβλημα ενδεχόμενη απουσία του Βέλεθ, είπε: “Είναι πολύ σημαντικός παίκτης όμως δεν είναι πρόβλημα. Έχουμε τον Δεληζήση οπότε είμαστε καλά”.

Για τα σχέδια εντεκάδας του Άρη ενόψει Αστέρα Τρίπολης: “Μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή σίγουρα π.χ. αν δεν παίξει ο Βέλεθ. Δεν ξέρουμε ακόμα, μπορεί να προκύψει το οτιδήποτε. Όλοι προπονούνται κανονικά και έχουν υψηλό κίνητρο. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα με ποιότητα, ψηλά κορμιά. Θέλει να παίξει μπάλα όχι να καταστρέψει. Αυτό μας ευνοεί και στα δικά μας πλάνα”.

Ο Ενιγνκ σχολίασε σχετική ερώτηση για επιμέρους στατιστικές επιδόσεις του Αρη. Από τη μια για την επίθεση για το αν είναι ευχαριστημένος με τα γκολ που έχει πετύχει η ομάδα σε σχέση με τις τελικές που έχει κάνει (σ.σ.: 14 γκολ σε 104 τελικές) και από την άλλη για την άμυνα που είχε η 2η καλύτερη του Πρωταθλήματος (10 γκολ παθητικό) σε σχέση με τις τελικές (70) που δέχεται. Και είπε: “Πετυχαίνουμε γκολ. Σαφώς θα θέλαμε περισσότερα. Δεν χρειάζεται να εκτιμήσουμε διαφορετικά την στατιστική. Και αν μιλήσω για τα τρία παιχνίδια που είμαι εγώ, στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν δεχθήκαμε γκολ και στο τρίτο κρατήσαμε το μηδέν στο ημίχρονο. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να ανέβουμε βαθμολογικά”.

Για τον Χαριστέα και την ονομαστική του εορτή είπε: “Μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα για εκείνον”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.