Δίκαιη μοιρασιά (video)

Παναιτωλικός και Αστέρας έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα απο εννέα αγωνιστικές. Άνοιξε το σκορ ο Μαρσιάλ, ισοφάρισε με πέναλτι ο Μπαράλες

Παναιτωλικός και Αστέρας έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα απο εννέα αγωνιστικές. Άνοιξε το σκορ ο Μαρσιάλ, ισοφάρισε με πέναλτι ο Μπαράλες.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου μετρούσε μόλις δύο βαθμούς σε οκτώ αναμετρήσεις, κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα στο σκορ (Μαρσιάλ στο 17′), αλλά αποδείχτηκε ανύμπορη να κρατήσει το αποτέλεσμα και να γευθεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τη χαρά της νίκης.

Ο Αστέρας έφερε το παιχνίδι στα ίσια λίγο πριν το ημίχρονο (εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 44′ από τον Μπαράλες) και παρότι ο αντίπαλός του είχε την κατοχή της μπάλας, ουσιαστικά ήταν περιορισμένες οι απειλές που δημιουργήθηκαν μπροστά στην εστία του Παπαδόπουλου. 

Ο Παναιτωλικός έχει μόλις τρεις βαθμούς, παραμένοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Αστέρας έφτασε τους 10. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιανακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Ταχάρ (67′ Τσιγγάρας), Σιέντσεντ, Μιμίτο (76′ Ντουάρτε), Ντάλσιο, Ντίαζ, Μπαϊροβιτς (60′ Αριγίμπι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Ματρικάρντι, Τασουλής, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα (72′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ (90’+1′ Σίτο), Καπίγια, Μπαράλες (82′ Χαουρέγκι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.