Άρης: Μπρούνο Γκάμα reloaded (pics)

Ο Πορτογάλος με 3 γκολ στα τελευταία 4 παιχνίδια έχει επιστρέψει για τα καλά και κόντρα στον Παναιτωλικό συμπλήρωσε 6 σερί παιχνίδια βασικός.

Ο Μπρούνο Γκάμα έχει επιστρέψει για τα καλά. Έχει πετύχει 3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια του Άρη (τα δύο με πέναλτι) και κόντρα στον Παναιτωλικό συμπλήρωσε 6 σερί παιχνίδια ως βασικός. 

Η πρώτη του συμμετοχή στη σεζόν ήταν ως αλλαγή. Ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι του Άρη με τον Ν.Π.Σ. Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (31 Αυγούστου) όταν είχε περάσει στο 80’ στη θέση του Φετφατζίδη.

Ήταν το πρώτο του, επίσημο, παιχνίδι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (στις 14 του προηγούμενου Ιανουαρίου στο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη με τη Λαμία) που τον είχε κρατήσει εκτός για τους επόμενους μήνες. 

Μετά την επιστροφή του, το θέμα του ήταν να βρει τον αγωνιστικό ρυθμό που έψαχνε. Άρχισε να είναι βασικός.

Μπήκε για πρώτη φορά στην αρχική εντεκάδα του Άρη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (15 Σεπτεμβρίου) κι από τότε είναι συνέχεια βασικός. 

Με τον Παναιτωλικό συμπλήρωσε έξι σερί παιχνίδια ως βασικός αυξάνοντας τα λεπτά παραμονής του στο τερέν. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα πρώτα τρία του παιχνίδια, ως βασικός (με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΛ), στο γήπεδο έμεινε (προφανώς συνειδητή επιλογή της τεχνικής ηγεσίας) γύρω στη μια ώρα, 63’, 64’ και 62’ αντίστοιχα. 

Άρχισε να ανεβάζει τον χρόνο συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια. Με τον Ολυμπιακό πήγε στα 75’, με την Ξάνθη (το περισσότερο μέχρι τώρα) στα 82’ και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έγινε αλλαγή στο 78’. 

Βρίσκει τον ρυθμό που θέλει και μαζί έρχονται και τα αγωνιστικά οφέλη και για τον ίδιο αλλά και για τον Άρη. 

Τα νούμερα είναι χαρακτηριστικά… 

Έχει 3 γκολ (κόντρα στην ΑΕΛ, την Ξάνθη και τον Παναιτωλικό) και είναι τρίτος στις τελικές (έχει 9) μετά τον Ιντέγε και Ντιγκινί που έχουν από 18. 

Ο Γκάμα επίσης είναι ο 2ος σε πάσες, είναι ο 4ος παίκτης του Άρη με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ ενώ απειλεί τόσο εκτός περιοχές (με 9 σουτ) όσο και εντός (με τα 6 σουτ μέχρι τώρα) ενώ κέρδισε και πέναλτι στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. 

Εχουνε πει για τον Γκάμα 

Είναι επίσης χαρακτηριστικές οι δημόσιες τοποθετήσεις αυτών που τώρα τον γνωρίζουν στον Άρη. 

Ο νέος προπονητής π.χ., ο Μίχαελ Ενινγκ έχει πει: “Υπάρχουν παίκτες που είναι ηγέτες, εκ φύσεως, όπως ο Ιντέγε, ο Ματίγια, ο Γκάμα, όλοι πάντως οι ποδοσφαιριστές είναι εξίσου σημαντικοί”. 

Επίσης ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είπε: “Είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερα χαρίσματα. Είναι πολύ θετική η άποψη που έχω για τον Γκάμα. Η ποιότητά του μας βοηθάει πολύ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.