Κάθε πέρσι και καλύτερα… (pics)

Αντί χρόνο με το χρόνο η ΑΕΚ να κάνει βήματα προόδου, δυστυχώς γι’ αυτήν, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οπισθοχωρεί…

Το Novasports.gr με αφορμή την ήττα της Ένωσης από τον Ολυμπιακό και το -8 από την κορυφή μετά από οκτώ αγωνιστικές γυρίζει το χρόνο πίσω και παρουσιάζει τις επιδόσεις της τις προηγούμενες δύο χρονιές… Κάτι που αποδεικνύει πως για την ΑΕΚ ισχύει στο έπακρον το κάθε πέρσι και καλύτερα…

Σεζόν 2017-18
Το τέλος βρήκε την Ένωση να πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια… ξηρασίας. Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, η ΑΕΚ έδειχνε και ανταγωνιστική και έτοιμη να διεκδικήσει την κορυφή. Μετά από οκτώ αγωνιστικές η ΑΕΚ βρισκόταν στην 2η θέση με 14 βαθμούς, δύο πίσω από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο και δύο μπροστά από τον 5ο ΠΑΟΚ και τρεις από τον 6ο Ολυμπιακό. 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ο απολογισμός των «κιτρινόμαυρων». 

Σεζόν 2018-19
Η περυσινή σεζόν ξεκίνησε με την μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, κάτι που είχε αρνητικό αντίκτυπο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι βαθμολογικές επιδόσεις είναι βελτιωμένες σε σχέση με τη σεζόν 2017-18, όμως η απόσταση από την κορυφή κατά πολύ μεγαλύτερη. Με 6 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα η Ένωση βρισκόταν στην 3η θέση με 16 βαθμούς, έξι πίσω από τον ΠΑΟΚ και τέσσερις από τον δεύτερο Ατρόμητο, ενώ ο Ολυμπιακός είχε τους ίδιους βαθμούς με την τότε ομάδα του Όυζουνίδη. Το τέλος της χρονιάς βρήκε την ΑΕΚ στην 3η θέση με 57 βαθμούς, 23 μακριά από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και 18 από δεύτερο Ολυμπιακό. 

Σεζόν 2019-20
Φέτος, μετά από οκτώ αγωνιστικές η ΑΕΚ βρίσκεται στην 5η θέση, την χαμηλότερη την τελευταία τριετία με 14 βαθμούς. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες ο απολογισμός της Ένωσης, όμως η κορυφή απέχει ήδη 8 βαθμούς και η δεύτερη θέση 6!

Από άποψη βαθμών μπορεί να μην υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όμως υπάρχουν τεράστιες διαφορές σε σχέση με την επαφή που είχε με την κορυφή. Πλέον, μένει να δούμε εάν θα υπάρξει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος ή αν το τέλος της φετινής σεζόν, όπου υπάρχουν και τα play off, θα την βρει με τόσο μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους της.

Τελευταία φορά που η ΑΕΚ είχε τόσο μεγάλη διαφορά από την κορυφή και τον Ολυμπιακό ήταν τη σεζόν 2016-17 που βρισκόταν στην 7η θέση με 12 βαθμούς και οι “ερυθρόλευκοι” είχαν 21, εννέα παραπάνω δηλαδή. Το τέλος του πρωταθλήματος την είχε βρει στην 4η θέση με 53 βαθμούς, 14 μακριά από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
: ΤΟ “ΚΥΝΉΓΙ” ΦΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ… ΤΕΛΙΚΟΥΣ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.