Λείπει ο Μάνταλος; Κανένα πρόβλημα!

Έντεκα φορές έχει αντιμετωπίσει ο Πέτρος Μάνταλος τον Ολυμπιακό με τη φανέλα της ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις. Τι έγινε στο μοναδικό ραντεβού που έλειψε ο αρχηγός της Ένωσης;

Ο μεγάλος απόντας των «κιτρινόμαυρων», κόντρα στον Ολυμπιακό, σε 11 παιχνίδια εντός και εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες προσφέροντας στην ΑΕΚ δύο γκολ και μία ασίστ.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα στις 17/10/2015 έπαιξε 83 λεπτά στη συντριβή με 4-0 από τον Ολυμπιακό. Αποτέλεσμα που είχε αντίκτυπο και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας με τον Τραϊανό Δέλλα να αποχωρεί από τον πάγκο.

Στις 2 Οκτωβρίου του 2016 ο αρχηγός της ΑΕΚ έπαιξε 90 λεπτά γνωρίζοντας μία ακόμα ήττα, με 3-0 αυτή τη φορά και προπονητή της ΑΕΚ τον Τιμούρ Κετσπάια.

Τρίτο παιχνίδι στο Φάληρο το περυσινό, στις 17 Φεβρουαρίου του 2019, με τον Μάνταλο να παίζει 85 λεπτά και την ομάδα του να γνωρίζει της συντριβή με 4-1.

Oι δύο νίκες που έχει ο διεθνής μέσος εκτός έδρας είναι για το Κύπελλο. Η μία βέβαια είναι ως τυπικά φιλοξενούμενος, στον τελικό τις 17/05/2016 με νίκη της ΑΕΚ με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, είχε ανοίξει το σκορ στο 38’ με κεφαλιά.

Η μοναδική νίκη του αρχηγού της ΑΕΚ στο Φάληρο ήταν για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στις 13 Απριλίου του 2017, με την Ένωση να επικρατεί 2-1. Σε αυτό το παιχνίδι ο Μάνταλος είχε μία ασίστ.


Όσο για τη μία και μοναδική φορά που ο διεθνής μέσος δεν βοήθησε την ΑΕΚ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ήταν τη σεζόν 2017-18. Τη χρονιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα δηλαδή ο “δικέφαλος”. 

Ο Μάνταλος είχε υποστεί τον δεύτερο σοβαρό τραυματισμό του και δεν ήταν διαθέσιμος για τον Μανόλο Χιμένεθ. Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Φάληρο επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού με γκολ των Τσιγκρίνσκι και Γιακουμάκη.  

Ο αρχηγός της ΑΕΚ έλειψε και πέρυσι από τον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1 (Μπακασέτας-Φορτούνης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.