Αποκάλυψη novasports.gr: “Όχι” του Σέχου στην Εθνική Αλβανίας!

To novasports.gr αποκαλύπτει την ευγενική άρνηση του Χρίστου Σέχου στην Εθνική Αλβανίας και την πόρτα που αφήνει ανοικτή για την Ελλάδα!

To novasports.gr αποκαλύπτει την ευγενική άρνηση του Χρίστου Σέχου στην Εθνική Αλβανίας και την πόρτα που αφήνει ανοικτή για την Ελλάδα! 

Ο αποκλεισμός της Αλβανίας από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οδήγησε τον ομοσπονδιακό τεχνικό Έντι Ρέγια στην απόφαση να κάνει κάτι αντίστοιχο με τον “δικό” μας Φαν’τ Σχιπ. Δηλαδή να προχωρήσει σε σταδιακή ανανέωση της Εθνικής του ομάδας και να αναζητήσει ταλέντα στην Ευρώπη με στόχο να παρουσιαστεί μια “φρέσκια” ομάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ. 

Ο Ρέγια έκανε την έρευνα του και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που του έκαναν “κλικ” ήταν και ο Χρίστος Σέχου του Παναθηναϊκού. Ο Ιταλο – Σλοβένος προπονητής είδε παιχνίδια του 19χρονου φορ με την Κ19 του Τριφυλλιού, μάζεψε πληροφορίες και θέλησε να τον καλέσει για τα παιχνίδια με την Ανδόρα και τη Γαλλία, ακόμα και αν μετράει λίγα επαγγελματικά λεπτά συμμετοχής με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού!

Γι’ αυτό το λόγο πρόσφατα έγινε προσέγγιση στον Σέχου από άνθρωπο της Αλβανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όμως η απάντηση του ταλαντούχου φορ του Παναθηναϊκού ήταν αρνητική. 

Ο Σέχου δεν θέλησε να κλείσει οριστικά την πόρτα της Εθνικής Αλβανίας, ωστόσο τόνισε πως προτεραιότητα του είναι να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, να εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής και να μην πάρει στα 19 του χρόνια μια ιδιαίτερα σοβαρή απόφαση για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Και αυτό γιατί μια ενδεχόμενη συμμετοχή του με την Εθνική Αλβανίας θα έκλεινε οριστικά το κεφάλαιο της Ελλάδας για τον στράικερ του Τριφυλλιού. 

“Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, αν αγωνιστώ στην Εθνική Ελλάδας ή στην Εθνική Αλβανίας. Είναι κάτι που το σκέφτομαι…”, είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports.gr, καθώς είναι διεθνής τόσο με την Κ17 της Αλβανίας, όσο και με την Κ19 της Ελλάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.