Παναθηναϊκός: Στα πράσινα μέχρι το 2022 ο Χατζηγιοβάνης

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της επέκτασης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της επέκτασης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. 

Ο νεαρός εξτρέμ είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με το «τριφύλλι» για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022, το οποίο και υπέγραψε το απόγευμα της Τετάρτης (23/10). 

Μάλιστα, στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, δεν έκρυψε τη χαρά του και αφιέρωσε τη συγκεκριμένη μέρα στην οικογένεια του, αφού όπως εξήγησε είναι μία από τις σημαντικότερες της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιο του, το οποίο έχει ισχύ έως το 2022.

Ο Τάσος εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2013 και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα σε αγώνα του Europa League, στις 3 Νοεμβρίου 2016 στον αγώνα Παναθηναϊκός – Σταντάρ Λιέγης. Έχει ήδη καταγράψει 71 συμμετοχές και 6 γκολ με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έγινε αυτό που ήθελα από την αρχή, να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα που αναδείχθηκα ποδοσφαιρικά. Θέλω να κάνω ό,τι μπορώ στον αγωνιστικό χώρο για την ομάδα μου προκειμένου να δικαιώσω όλους όσοι βοήθησαν για να επιτευχθεί η συμφωνία. Η σημερινή ημέρα της υπογραφής αυτού του συμβολαίου είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου και θα ήθελα να την αφιερώσω στην οικογένειά μου που ήταν και είναι πάντα δίπλα μου σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Θέλουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο να μας βοηθήσει και εμείς πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να προσφέρουμε χαρές στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού», ήταν τα πρώτα λόγια του Τάσου Χατζηγιοβάνη μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.