Έκκληση της ΑΕΚ για Τάσο Κωνσταντίνου

Ο Τάσος Κωνσταντίνου δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωή του και η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτησή της τονίζει την ανάγκη που υπάρχει για μετάγγιση αιμοπεταλίων.

Τη δική της έκκληση για τον Τάσο Κωνσταντίνου, ο οποίος συνεχίζει να δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, αφού νοσηλεύεται και πάλι στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», απευθύνει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Που με ανακοίνωση της, τονίζει πως υπάρχει άμεση ανάγκη για μετάγγιση αιμοπεταλίων.

Αναλυτικά:

Ο Τάσος Κωνσταντίνου, ο αγαπημένος Τάσος της μεγάλης ΑΕΚ της δεκαετίας του ’70, συνεχίζει να δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του. Νοσηλεύεται και πάλι στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» και υπάρχει άμεση ανάγκη για μετάγγιση αιμοπεταλίων.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση για κάθε δυνατή βοήθεια. Οποιος μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει αιμοπετάλια, έχει τη δυνατότητα να το κάνει στην αιμοδοσία του εν λόγω νοσοκομείου, καθημερινά 8.00-18.00 και σαββατοκύριακα 8.00-14.00 (τηλ. 213-2034257).
Ενας μεγάλος της ιστορίας της ΑΕΚ έχει ανάγκη τη συμπαράστασή μας σε αυτές τις δύσκολες ώρες και πρέπει όλοι να είμαστε κοντά του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.