Νταμπίζας στους παίκτες: «Ένιωθα ότι με αντιμετώπιζαν σαν… Χίτλερ»

Στο Κορωπί βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στο Κορωπί βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Νταμπίζας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για πράγματα που γράφτηκαν και ακούστηκαν για τον ίδιο, έκανε λόγο για στοχοποιημένη παραποίηση των λεγομένων του μετά τους αγώνες με Άρη και Ξάνθη και εξέφρασε την πίστη του στους παίκτες του Γιώργου Δώνη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Κορωπί ο Νίκος Νταμπίζας: 

«Ο λόγος που σας ήθελα να σας μιλήσω, πέραν του αποχαιρετισμού προς όλους, είναι γιατί γράφτηκαν και κάποια πράγματα που με έχουν απογοητεύσει, κυρίως ηθικά, και με παρουσιάζουν κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαι.

Θέσαμε κάποιους στόχους από πέρσι, όπως να μην υπάρχουν οφειλές στο πρόσωπό σας. Με τους υπαλλήλους και τους εργαζόμενους στην ομάδα το πετύχαμε στο 100%, με εσάς (σ.σ. παίκτες, προπονητές) υπάρχει μία μικρή οφειλή αλλά κι αυτό είναι κάτι που τακτοποιείται.

Προσπαθήσαμε να έχουμε ένα πλάνο με πολλούς παίκτες από την Ακαδημία και να προχωρήσουμε στην καλύτερη δυνατή αξιοποίησή της. Και ο σύλλογος συνεχίζει να το πιστεύει αυτό το πλάνο.

Θεωρώ πως είναι προσβλητικό και για τον προπονητή, αυτό που αναφέρθηκε πως στο ματς με Ατρόμητο πως κάποιοι δεν έπαιζαν πριν. Εμένα προσωπικά με έχει απογοητεύσει πάρα πολύ αυτό.

Στη ζωή μου και στη δουλειά μου έχω επιλέξει να μην είμαι προσωπικές σχέσεις με δημοσιογράφους. Ποτέ δεν το επεδίωξα. Και δεν το ήθελα γιατί ήθελα οτιδήποτε γράφεται για μένα να μην επηρεάζεται από μία προσωπική σχέση, αλλά να είναι καθαρά προσωπική κρίση κάθε δημοσιογράφου.

Υπήρχαν όμως κάποια πράγματα που βγήκαν διαστρεβλωμένα. Όπως για παράδειγμα οι ομιλία μετά το ματς με τον Άρη και μετά το ματς με την Ξάνθη. Γράφτηκα ότι είχα κακή σχέση με τον προπονητή. Εσείς ξέρετε καλύτερα από όλους τι συζητήσεις κάναμε μαζί μετά τον Άρη για να στηρίξουμε τον προπονητή. Γράφτηκαν πράγματα ότι σας είπα “κωλόπαιδα”, ή ότι “φταίτε εσείς για όλα”. Ή για τα ξενύχτια. Ξέρετε πολύ καλά τι σας έχω πει. Δεν καταλαβαίνω γιατί βγήκαν έτσι όλα αυτά προς τα έξω. Είναι μία εικόνα που δεν τιμάει κανέναν. Διάβαζα κάποια πράγματα και αισθανόμουν ότι όταν έμπαινα εδώ, με αντιμετώπιζαν σαν… Χίτλερ. Εμείς βάλαμε ορισμένους κανόνες λειτουργίας, φέραμε εξειδικευμένα προγράμματα για να σας βοηθήσουμε και να κάνουμε πιο ανταγωνιστική την ομάδα».

Στη συνέχεια ο Νταμπίζας αναφέρθηκε ονομαστικά σε κάποιους παίκτες, για πράγματα που γράφτηκαν για τις σχέσεις τους. Απευθυνόμενος στον Ινσούα, τον ρώτης: «Σου μίλησα άσχημα Εμάνουελ;», με τον Αργεντινό μπακ να απαντάει πως «…σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Καταλαβαίνω ότι οι περισσότεροι δεν θέλετε να μιλήσετε αυτή τη στιγμή. Σας παρακαλώ όμως, και σας προκαλώ αν θέλετε, αν έχετε κάτι να βγείτε και να το πείτε δημόσια, ότι είχα κακή συμπεριφορά απέναντί σας. Θεωρώ πως υπήρξε στοχοποιημένη παραποίηση των λεγομένων μου, μετά τα ματς με τον Άρη και την Ξάνθη.

Ξέρετε ποια θέση πήρα για να σας υπερασπιστώ, όχι για να σας κάνω… χάρη, αλλά γιατί πιστεύω σε εσάς. Δεν ήρθα εδώ να γίνω αρεστός. Έτσι έχω μάθει να δουλεύω. Από μικρό παιδί, ο πατέρας μου, με έμαθε να πορεύομαι με αξίες και να είμαι αληθινός. Να σέβομαι και να συγχωρώ. Με αυτούς τους κανόνες μπήκα στην ομάδα και με αυτούς φεύγω σήμερα και σας χαιρετώ. Μπορώ να σας κοιτάω όλους στα μάτια και με το μεγαλύτερο παράσημό μου ήταν τα μηνύματα που πήρα από κάποιους από εσάς, μετά από όσα έγιναν». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.