Να αλλάξει την ψυχολογία προσπαθεί ο Χάβος

Ο Παναιτωλικός αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί να πείσει την ομάδα του να μη συνηθίζει στην ήττα.
Δημοσίευση: 23/10/2019 - 16:16
Ο Μάκης Χάβος πήγε στο Αγρίνιο με ξεκάθαρο στόχο να σώσει τη χρονιά, καθώς ο Παναιτωλικός αγνοεί τη νίκη και ήδη έχει αρχίσει να νιώθει την ανάσα του Πανιωνίου που αναζητεί μια νίκη για να μπει στο θετικό πρόσημο της βαθμολογίας.

Ο Έλληνας τεχνικός επιδίδεται σε συνεχή τετ α τετ με τους παίκτες του και σε ομαδικές ομιλίες για να τονώσει την αυτοπεποίθησή των παικτών του, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν συνηθίσει στην ήττα κι αυτό είναι ό,τι χειρότερο για την προσπάθεια μιας νέας φιλόδοξης ομάδας.

Παρά την ισοφάριση του Μόρα στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ, τα πρώτα δείγματα πάνω στον τομέα της ψυχολογίας ήταν εμφανή και η βελτίωση της πνευματικής ετοιμότητας λίγο έλειψε να φέρει την πρώτη νίκη της ομάδας. Άλλωστε ο Χάβος γνωρίζει καλά το "κλίμα" της ομάδας του Αγρίνιου και γι' αυτό μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Λάρισας δήλωσε "Δεν τον φοβάμαι τον Παναιτωλικό...".