Να αλλάξει την ψυχολογία προσπαθεί ο Χάβος

Ο Παναιτωλικός αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ο Έλληνας τεχνικός προσπαθεί να πείσει την ομάδα του να μη συνηθίζει στην ήττα.

Ο Μάκης Χάβος πήγε στο Αγρίνιο με ξεκάθαρο στόχο να σώσει τη χρονιά, καθώς ο Παναιτωλικός αγνοεί τη νίκη και ήδη έχει αρχίσει να νιώθει την ανάσα του Πανιωνίου που αναζητεί μια νίκη για να μπει στο θετικό πρόσημο της βαθμολογίας.

Ο Έλληνας τεχνικός επιδίδεται σε συνεχή τετ α τετ με τους παίκτες του και σε ομαδικές ομιλίες για να τονώσει την αυτοπεποίθησή των παικτών του, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν συνηθίσει στην ήττα κι αυτό είναι ό,τι χειρότερο για την προσπάθεια μιας νέας φιλόδοξης ομάδας.

Παρά την ισοφάριση του Μόρα στο τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ, τα πρώτα δείγματα πάνω στον τομέα της ψυχολογίας ήταν εμφανή και η βελτίωση της πνευματικής ετοιμότητας λίγο έλειψε να φέρει την πρώτη νίκη της ομάδας. Άλλωστε ο Χάβος γνωρίζει καλά το “κλίμα” της ομάδας του Αγρίνιου και γι’ αυτό μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Λάρισας δήλωσε “Δεν τον φοβάμαι τον Παναιτωλικό…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.