Υπογράφει ο Χατζηγιοβάνης και δε βγαίνει από την ενδεκάδα

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αναμένεται να υπογράψει εντός της εβδομάδας το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, μετά την προφορική συμφωνία του με τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αναμένεται να υπογράψει εντός της εβδομάδας το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, μετά την προφορική συμφωνία του με τη διοίκηση της ομάδας. Ο 22χρονος παίκτης περιμένει να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες στα νέα συμβόλαια, πριν βάλει την υπογραφή του σε αυτά. Στο νέο συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη δεν προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης, όμως υπάρχει προφορική συμφωνία με τη διοίκηση, πως αν υπάρξει πρόταση ύψους δυο εκατομμυρίων ευρώ από το εξωτερικό, τότε θα παραχωρηθεί. 

Ο Γιώργος Δώνης από την πλευρά του σκοπεύει να διατηρήσει τον Έλληνα παίκτη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, καθώς έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα του στο ματς του Περιστερίου. Το 4-2-3-1 θα διατηρηθεί και σε αυτό το ματς, με τον Φεντερίκο Μακέντα να τίθεται και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, εν όψει του αγώνα με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να αποφασίσει ο Έλληνας τεχνικός για τα πρόσωπα της ενδεκάδα, αν και δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές, συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Ατρόμητο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.