Η προσοχή στραμμένη στον Μάνταλο

Την επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων περιμένει ο Νίκος Κωστένογλου, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Δημοσίευση: 23/10/2019 - 10:23
Την επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων περιμένει ο Νίκος Κωστένογλου, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας παίκτης αναμένεται να ξεπεράσει την κάκωση στο γαστροκνήμιο, η οποία τον ταλαιπωρεί και θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς του “Γ. Καραϊσκάκης”. 

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του 3-5-2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θέλοντας να θωρακίσει την αμυντική και μεσαία γραμμή της Ένωσης. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την πορεία της αποθεραπείας του Μάνταλου, καθώς ο Κωστένογλου θέλει τον αρχηγό της ομάδας του διαθέσιμο για το συγκεκριμένο ματς. Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” αναμένεται να αποφασίσει στις προσεχείς προπονήσεις για την αγωνιστική διάταξη της ομάδας του στο συγκεκριμένο ματς.