Προχωρούν τα σχέδια για τη νέα Τούμπα

Να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα το προσεχές χρονικό διάστημα περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια για την κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα.

Να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα το προσεχές χρονικό διάστημα περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια για την κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος περιμένει πλέον από την Κυβέρνηση να αναλάβει δράση, ώστε να ξεμπλοκάρουν ορισμένα ζητήματα και να προχωρήσει το πλάνο. 

Παράλληλα, θα ξεκινήσουν άμεσα να μελετούν με αρχιτέκτονες διάφορα σχέδια για το νέο γήπεδο, προκειμένου να καταλήξουν στο καλύτερο από αυτά. Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου θα είναι 41.926 θεατές, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σαββίδης, ενώ για την ολοκλήρωση των εργασιών θα απαιτηθούν περίπου τρία χρόνια. 

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο ΠΑΟΚ θα μετακομίσει στο “Καυτανζόγλειο” Στάδιο, πληρώνοντας στο ελληνικό δημόσιο συνολικό ενοίκιο, το οποίο θα φτάσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, στο γήπεδο θα γίνουν πολλά και σημαντικά βελτιωτικά έργα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.