Προχωρούν τα σχέδια για τη νέα Τούμπα

Να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα το προσεχές χρονικό διάστημα περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια για την κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα.
Δημοσίευση: 23/10/2019 - 10:12
Να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα το προσεχές χρονικό διάστημα περιμένουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια για την κατασκευή του νέου γηπέδου στην Τούμπα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος περιμένει πλέον από την Κυβέρνηση να αναλάβει δράση, ώστε να ξεμπλοκάρουν ορισμένα ζητήματα και να προχωρήσει το πλάνο. 

Παράλληλα, θα ξεκινήσουν άμεσα να μελετούν με αρχιτέκτονες διάφορα σχέδια για το νέο γήπεδο, προκειμένου να καταλήξουν στο καλύτερο από αυτά. Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου θα είναι 41.926 θεατές, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σαββίδης, ενώ για την ολοκλήρωση των εργασιών θα απαιτηθούν περίπου τρία χρόνια. 

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο ΠΑΟΚ θα μετακομίσει στο “Καυτανζόγλειο” Στάδιο, πληρώνοντας στο ελληνικό δημόσιο συνολικό ενοίκιο, το οποίο θα φτάσει τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, στο γήπεδο θα γίνουν πολλά και σημαντικά βελτιωτικά έργα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας.