Θέλει τον Ελευθεριάδη ο Αλαφούζος

Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος του Γιάννη Αλαφούζου για τη θέση του διευθυντή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, η οποία είχε μείνει κενή, μετά την αποχώρηση του Τάκη Φύσσα.
Δημοσίευση: 23/10/2019 - 08:14
Ο Θόδωρος Ελευθεριάδης φέρεται να είναι ο πρώτος στόχος του Γιάννη Αλαφούζου για τη θέση του διευθυντή των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, η οποία είχε μείνει κενή, μετά την αποχώρηση του Τάκη Φύσσα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχει συνομιλία με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος έχει περάσει από το συγκεκριμένο πόστο και κατά το παρελθόν, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας. Ο Ελευθεριάδης είχε τον ρόλο του αρχιπροπονητή, κατά το προηγούμενο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο είχε φύγει το 2017, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας. 

Ως εναλλακτική λύση φέρεται να εξετάζεται η περίπτωση του Έβανς Παυλόπουλου, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε εργαστεί στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου. Ο Παυλόπουλος ήταν υποψήφιος για τον ρόλο του διευθυντή των ακαδημιών του “τριφυλλιού”, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Σαμαρά, όμως είχε προτιμήσει να παραμείνει στους “κυανέρυθρους”.